Ruakaa! Lisää ruakaa!

Eppu on oppinut uuden taidon. Pöydälle hyppäämisen. Siis tiskipöydän työtasolle, ruokapöydälle se on päässyt jo pitkään, koska sinne pääsee pöydän vieressä olevilta tuoleilta (ja on se vähän työtasoa matalampikin).

Uhrina ovat Maunon ruokakipot. Mauno kun on hidas syöjä ja muutenkin nirppa, niin tarjolla on aina jotain mutustettavaa. Ja sehän Eppu-jässikälle maistuu.


Eppuhan ei mikään gaselli ole, joten hyppäämisen oppiminen tapahtui vasta näin kypsässä 8 kk iässä. Siihen mennessä Mauno oli jo kuukausia kiipeillyt ties missä keittiökaappien päällä. Eikä sinne ole Epulla vieläkään asiaa. Tolppaa Eppu on kiivennyt ihan ensiviikoista asti, mutta hyppääminen ei ole sen juttu. Niin erilaisia ovat pojat.

Kommentit

  1. Heh, taas ihan kuin meillä. Ketterä ja nirso ykkönen ja ahmiva, kömpelö kakkonen. Cisu on meillä jo huomannut, että ruoasta kannattaa syödä heti sen mitä haluaa, kun se loppu katoaa kuitenkin parempiin suihin.

    Meillä Toton uusin temppu on kuitenkin yllättäen juuri toi keittiökaapin päälle hyppääminen. Siitä piti blogittaakin viime viikolla, mutta unohtui, pitää paikata tilanne pian. Maunolle ennakkovaroitus, että kannattaa nauttia kaappipaikasta niin kauan kuin voi. Kaverin kanssa siellä ei oo enää yhtään niin kivaa kuin yksin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin