Päät pesulla

Henkilökunta joutuu ajoittain ottamaan kaksi kissaa pesulle samaan aikaan. Se on helpompaa kuin yksitelleen, jolloin toinen istuu oven takana huutamassa, että mitä sille kaverille tehdään.


Pestävät päät ovat eri, toisella etupää, toisella takapää.

Mauno saa etupään pesun, aknehoitoa. Eppu sen toisen. Epulla on paha tapa välillä tuhautella, ilmeisesti ihan anaaleista asti, sillä välillä sen takapää alkaa haiskahtamaan henkilökunnan nenään. Silloin kutsuu peräpeilin pesu, josta Eppu ei luonnollisestikaan tykkää yhtään, vaan huutaa kuin syötävä. Vielä ei kuitenkaan ole niin pahaksi asia mennyt, että se esimerkiksi hinkkaisi peräpeiliään mattoon eikä siten olla käyty perää lääkärillekään näyttämässä.


Eppu näyttää ihan pieneltä saukolta perä märkänä. :D

Kommentit

 1. Voi kurjuus moisia pesutoimenpiteitä. Meillä ei ole onneksi vähään aikaan ollut pesutarvetta. Vedellä läträys on vielä kivaa, mutta suihku... Uitettuna rottana ei kissa ole edustavimmillaan.

  VastaaPoista
 2. Epulla voisi olla anaalirauhasongelma

  VastaaPoista
 3. Milläs rohdoilla henkilökunta Maunon aknea pesee?
  Jotenkin en uskalla ruskeata Betadine-litkua laittaa valkoiseen kissinleukaan...
  Kyselee nimim. "samassa veneessä" eli Soikku

  VastaaPoista
 4. Pestään VetriDermillä, sitä saa eläinlääkäriltä tai reseptillä. Se on ihan väritöntä, tosin siinä on se kurja että vaahtoaa jonkun verran ja aina sitä menee sit suuhunkin kun ihan suupieliä joutuu pesemään. Eikä oo kyllä tehonnut kunnolla meillä, joten varmaan joudutaan nyt etsimään jotain muuta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin