Aamujumppaa

Pojilla on tapana ottaa painihenkinen aamujumppa melkein joka aamu. Yleensä se ajoittuu siihen, kun henkilökunta on lähdössä töihin ja petaa sängyn. Tässä vaiheessa toinen piiloutuu peiton alle ja toinen alkaa härkkimään peiton alla olevaa möykkyä. Tätä ennen on toki otettu juoksuharjoituksia.

Talk to the paw, man!


Rotukuvauksessakin sanotaan, että maun takajalat ovat etujalkoja pidemmät. Tämä kuva havainnollistaa pituuden hyvin. Pupujalat. Tai Epun tapauksessa kengurujalat.


Mauno ottaa napakan niskaotteen ja antaa takajalkatömpsyä Epun niskaan. Pupujaloilla onnistuu hyvin. Henkilökuntakin ottaisi mielellään jotain samantyyppistä niskahierontaa, mutta ilman kynsiä kiitos.


Epun painityyli on lähinnä vastaanottavainen.


Kiinteässä silmiintuijotuksessa painikaveria voi myös yrittää hämätä näyttämällä kieltä. Vaikka ihan vähän vaan...


Ja sitten voikin kirmata katsomaan josko henkilökunnalla on jo vaatteet päällä ja heippanaksut on tuloillaan.

Kommentit

 1. Ihana titaanien kaksintaistelu :) Hassu juttu tuo että takajalat ovat etujalkoja pidemmät - enpä ole koskaan ajatellutkaan että niiden suhde voisi vaihdella kissaroduittain :D

  VastaaPoista
 2. "Talk to the paw, man!"
  lol ! ^^

  Moi Sari,
  I left a message on the moderncat page about your litter box hider.
  Thank you for sharing your idea :)
  This is my solution for the plastic tape:
  http://farm5.static.flickr.com/4024/4588411731_85efc72ee0.jpg

  Cheers,
  Marc

  VastaaPoista
 3. luolaleijona,
  juu, kyllä jalkojen pituuden suhden vaihtelee roduittain ja tosiaan mau on selkeästi takakorkea, eli takajalat on pidemmät kuin etujalat. Usein sanotaankin että "on kuin se kävelisi varpaillaan".

  Moi Mark,
  I was thinking of somethink like in your picture, and used the plastic tape as a temporary fix, but it's been working so well and is still neat after one year of use, so I haven't been bothered to replace it. Lazy me.

  VastaaPoista
 4. Kovasti tutunoloista teidän poikien aamutouhu. Meilläkin jumpataan aamuisin ahkerasti. Tosin samalla harjoitellaan äänenavausta, mikä välillä koettelee henkilökunnan hermoja. Elli kiljuu ajoittain kun syötävä, mutta on sitten hetikohta itse puremassa Mäykystä niskasta. Joten hiukan näyttelemisen makua on touhussa täällä mukana...

  VastaaPoista
 5. Meilläkin esiintyy tuota feikkausta, ja varsinkin sitä oli silloin kun Eppu oli vielä pentu. Hirveä kiljuminen ja sitten kun toinen irrottaa niin eikun kimppuun vaan.

  VastaaPoista
 6. Lazy like a (Mau) cat... alright :-))
  Have a nice day !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin