Uusia ulottuvuuksia

Epun korkein ulottuvuus on tähän asti ollut keittiön tiskipöydän taso. Olohuoneen ison kaapiston päälle toki pääsee, koska sinne on sekä porrastus että tolppa ja tolppaa pitkin kiipeäminen on helppo nakki. Se on se hyppääminen mikä on vaikeaa.

Aamulla henkilökunta töihin lähtövalmisteluissaan kuuli eteisestä kilinää. Yleensä se tarkoittaa sitä, että Mauno on jo valmiina eteisen kaapiston päällä odottelemassa, että henkilökunta saa ulkovaatteet päälle ja lähtee, sillä silloin saa heippanaksut. Mutta tänään Mauno istuskeli keskellä olohuoneen lattiaa.

Kaapin päällä olikin uusi herra.


Ihan vaan tyynenä chillaili siellä, henkilökunnan puhelinta kilkutellen.


Tähän on tultu. Hyppelyä on kyllä treenattu sulka-onkilelulla ja se on ilmiselvästi vetreyttänyt köntystä.

Meneeköhän homma niin pahaksi että Mauno menettää myös keittiökaappien päällysen herruuden? Että ihan katonrajaan, sinne kolmeen metriin?

Kommentit

 1. Hyvä Eppu! Ja reteesti heti vaan loikomaan sinne. :-D

  VastaaPoista
 2. Ihan uskomatonta miten veljekset taas etenevät tasatahtiin! Nelson on siis myös harjoitellut sulka-hyppelyä nyt muutaman viikon, ja on viimeisen viikon aikana viihtynyt useampaan otteeseen olkkarin senkin päällä. Missä se ei ole ollut tähän mennessä kuin yhteensä ehkä 3-4 kertaa. Nyt hyppää sinne ihan kuin ohimennen.

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyl harjoiteltu salaa!

  Ps. marginaalin "Mauno Eppu MYYNNISSÄ" on tosiaan aika lysti :-D

  VastaaPoista
 4. Juu, selkeästi on hyppyharjoittelu kyllä tuottanut tuloksia herran taidoissa, hypytkin kohentuneet kummasti. Vetää jo aika hienoja loikkia, vaikka onkin selkeästi raskastekoisempi kuin sirosti loikkaava Mauno. *tömps*

  VastaaPoista
 5. Ei muuta kuin sulka keittiökaapin päälle, niin Eppu hyppelee sinne kepeästi. Tai ainakin tömpsähtäen. Kissasta, joka ei yritäkään salata hyppyään, kuuluu kyllä yllättävän kova TÖMPS! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin