Hylje ikkunan välissä

Eppu on keksinyt sitä miellyttävän tavan ulkoilla: ikkunasta käsin. Kahden sisimmäisen ikkunan väliin mahtuu hyvin kissa, kun ikkuna on raollaan ja niitä pitää hakanen yhdessä. Maunokin harrastaa tätä ajoittain, mutta yleensä se vain istuu sen raon edessä ja nuuskuttaa ulkoilmaa. Mauno kylläkin mahtuu sujuvasti vierailemaan tuolla välissä, mutta Eppu on hieman toista maata... sekä kooltaan että ketteryydeltään.

Ensin mennään ikkunoiden väliin.


Sitten tulee kääntymisongelma ja tie niinsanotusti nousee pystyyn.


No siitähän selviää kuperkeikalla! Ja näin meillä on hylje ikkunan välissä sievästi paketissa.


Mutta se ei tietenkään ollut mikään vahinko, vaan ihan tarkoituksellahan Eppu siihen köllähti, jotta voi rämpätä sälekaihdinten naruja...


Mauno käy välillä opastamassa miten siellä ikkunan välissä oikein ollaan. Eppu näyttää opastajalle kieltä.


Huhhuh, oli vähän tiukka paikka.


Mutta kyllä näin viksu poika selviää tiukoissakin paikoissa.


Ennen uskalsi pitää ikkunoita raollaan yötpäivää, kun Mauno sirosti käännähti ympäri, jos se meni ikkunoiden väliin. Eppu taas onnistui sirosti ryskäämään kerran niin että haka aukesi ja sitä myöten koko ikkuna. Onneksi ulkoilma ei kiinnostanut ja henkilökunta sattui olemaan vieressä. Tätänykyä ikkunoita pidetään raollaan vain silloin kun henkilökunta on kotona ja voi valvoa - onneksi Epun ikkunaleikeistä kuuluu sellainen ryskääminen, että voi saapua paikalle katsomaan miten homma skulaa.

Kommentit

 1. Huh, meillä harrastetaan samaa mutta ei kukaan ole sentään vielä ikkunaa auki saanut :D Saatika selälleen päätynyt, vaikka kaikenlaisia hassuja asentoja siellä täytyy kyllä kokeilla.

  VastaaPoista
 2. *tot rep*

  mistäköhän noin fiksuja kissoja oikein tulee...

  VastaaPoista
 3. En tiedä, joku näitä vissiin kasvattaa...

  VastaaPoista
 4. Totaalirepeäminen viimeiseen kysymykseen ja vastaukseen :D

  En tiedä toimisko kissaperheissä kettingit ikkunankarmissa, meillä oli aikoinaan sellaiset kun asuttiin kahdeksannessa kerroksessa ja lapset olivat pieniä.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin pidetään ikkunaa auki vain kun the ihminen on kotona... Meil on ylimääräinen haka ulomman ikkunan pielessä, joten noi mahtumisongelmat on tuntemattomia. Ekana oli pieni haka kun oli pienempipäinen pentu-Harmaa, nyt on isompi haka :-)

  VastaaPoista
 6. Ihana Eppu! Niin nätti hylje paketissa ettei mitään rajaa! <3 <3 <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin