Pallopesäjoukkue

Eppu on rrrrakastunut omaan pesäänsä. Siihen mikä ei aluksi kelvannut pitkällä tikullakaan sorkittuna. Nyt kaikki mahdolliset hetket vietetään sinne sulloutuneena. Hyvin mahtuu 5,85 kg kiepille.


Ja henkilökunta ottaa surautti eilen illalla pojille pallopesän koriin, jota ennen on pehmustanut vanha kylpyhuonematto. Voitte arvata kiinnostaako kori?


Maunon koppa tuli eilen vihdoin punnittua. Se painaa 2,3 kg. Eli kun Mauno kopan kanssa painoi 7,4 kg, on Maunon paino siten 5,1 kg. Se on itse asiassa enemmän kuin henkilökunta olisi veikannut, sillä Mauno tuntuu kovin pieneltä ja keppoiselta kaveriinsa verrattuna. Eroa on sitten kuitenkin vain noin 700 g. Ihan hyvä paino mau-mieheksi, vaikka vähän neitipojalta näyttääkin.

Sitten mainos:
Henkilökunta on ensi viikon lauantaina 5.6. Ery-Sydin näyttelyssä Hyvinkäällä ja myynnissä on ainakin pesiä ja hiiriä. Etukäteen voi tilata, jos haluaa jotain tiettyä väriä tai kokoa (pesät), mutta noin muuten suurinpiirtein tuolla MYYNNISSÄ sivulla on olemassaoleva värivalikoima.

Kommentit

 1. Nyt tajusin miksi Indy ei mahdu petiin, vaikka se on Eppua kevyempi - Indy ei yleensä nuku kerällä, vaan reteämmin ja levämmin ;) Piki sen sijaan rakastaa petiä, mutta peti pitää sijoittaa näin iltaisin sohvalle miun viereen.

  VastaaPoista
 2. Ei Eppukaan välttämättä nuku kerällä aina, mutta ihmeen hyvin se saa itsensä aseteltua pesään, vaikka välillä joku osa yli laidan roikkuukin.

  Täällä on vähän malleja muista pesänkäyttäjistä (Epun kasvattaja): http://iltavilli.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 3. Voi harmi, kun te olette näyttelyssä tällä kertaa vääränä päivänä ;) Elli tulee sunnuntaille. Ei olla ikinä vielä oltu sunnuntaina näyttelyssä, mutta tuleepa nyt sekin kokeiltua.

  VastaaPoista
 4. Sen verran tuttuja ollaan jo, ettei tarvitse teititellä... ;) Eppu ei siis tule mukaan, koska on sertijumissa eli henkilökunta näyttelee ihan itseksensä.

  VastaaPoista
 5. Eppu kuivaharjoittelee uimahyppyä, siis kerien?

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on pesä kovassa käytössä ja täytyy alkaa miettimään jo toisen hankkimista! Nukkumistyylejäkin pesässä on monta. Iso kisu mahtuu sinne ihmeen hyvin kiepille ja välillä niin, että pelkkä keskivartalo on pesässä. :) Ja hirmu hurina vaan kuuluu!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin