Rankka päivä


Aamukamman piikit sen kun harvenevat...

Tänään oli Maunolla vähän rankka päivä. Se maukui ja hepuloi aamulla sen verran, että henkilökunta teki pikapäätöksen ja nappasi Maunon kassiin ja mukaan töihin. Kassiin, reppuun, ei mentykään tuosta vaan, vaan seurasi armoton väsytyskikkailutaistelu. Pihassa piti taas vähän huudella, mutta ratikkamatka menikin aika hiljaa.

Työpäivän piti olla sopiva Maunon mukaanottamiselle, mutta eipä aina mene suunnitelmien mukaan. Aamusta Mauno pääsi mukaan tele/webbikonferenssiin ja kun vielä sattui niin että respan sijainen oli pois, pääsi Maunokin muutamaksi hetkeksi respakissaksi. Ja kun tiskin takana ei oltu kunnolla vaan hypättiin tiskin yli muutamaan otteeseen ja lähdettiin huitelemaan käytäville, seurasi siitä valjaisiin ja hihnaan päätyminen. Loppupäivä sitten nukuttikin jo.

Koska henkilökunnalla on huomenna viimeinen työpäivä ennen lomaa, oli Maunon työvierailut vähäksi aikaa nyt tässä. Huomenna saa taas levätä päivän kotona ja alkaa pikkuhiljaa keräämään voimia kohti suurinta koetusta...

Kommentit

 1. Mauno on varmaan kilpavarustelusta päätellyt, että jotain sangen epäilyttävää on tapahtumassa. Sellaisissa tilanteissa kannattaa ihan varmuuden vuoksi hillua ja riehua mahdollisimman paljon. Kai Mauno sai kerrottua mielipiteensä telekonferenssissa?

  VastaaPoista
 2. Kyllä Mauno sai äänensä kuuluviin, sekä myös sivuäänet, kun kiipeili kirjahyllyssä ja tiputteli tavaroita...

  VastaaPoista
 3. Olen satavarma, että Maunon henkilökunta käyttää Mauno-parkaa hyväkseen itsensä buffaamisessa, katti mukaan vaan kun pitää esiintyä webbikonferenssissa, sillä saa sympatiaääniä. ;c)

  VastaaPoista
 4. Aikooko Eppukin käydä töissä? Olisipa meidänkin työpaikalla kissatyöntekijöitä. Ehkä pitää itse viedä...

  VastaaPoista
 5. Voi juku Mauno, SULLA on jännittävä elämä! Me ei olla ikinä päästy töi-hin...

  VastaaPoista
 6. Kyllä varmaan Eppuakin tulee käytettyä töissä, että oppii poika olemaan muuallakin kuin kotosalla. Tosin pidemmän päälle ratkaisu ei onnistu sillä muutamme syksyllä avokonttoriin, joten sitten ei kissat enää voi tulla mukaan. Nyt on henkilökunnalla oma työhuone.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!