Uusi kulkupeli


Pitkän matkan valtamerten takaa tehnyt kassi on vihdoin täällä. Sen pitäisi helpottaa kulkemista erityisesti julkisilla välineillä, koska siinä on pyörät alla. Henkilökunnalle reppu tai rinkka selkään ja kissa kassiin. Pääosin käyttö tullee olemaan Epun näyttelyreissuilla ja Maunon mahdollisilla lekureireissuilla.

Kassi on pohjapinta-alaltaan aika pieni, joten kovin pitkää matkaa tuossa ei ehkä kissaa viitsi pitää, vaikkakin sen voi aina kallistaa selälleen (kassin siis...), jolloin pohjalla mahtuu makailemaan leveämmänkin. Varsinaisella kassin pohjalla molemmat meidän kissat mahtuvat olemaan sfinksiasennossa, mutta eivät oikein kyljellään lojottamaan - tosin ne sitä isommassa kopassakaan harvoimmin matkalla harrastavat, Eppu ehkä parin tunnin junamatkalla. Ja tuossakin kassissa on se optio, että kissalle laittaa valjaat ja niihin on olemassa turvalenksu, jonka voi kliksauttaa valjaisiin kiinni, jolloin voi tuon etuluukun avata.

Sivuissa on kaksinkertaiset verkko-ikkunat, samoin kuin edessä pienemmät, joten tuuletus on priimaa. Yläosassa on erillinen tasku tarvikkeille. Vetokahva menee sisään ja alla on pyörät. Laukku itsessään on kevyt, alaosan pehmuste on irroitettavissa esimerkiksi puhdistukseen. Taskun vetoketjut ovat selkeästi ulkopuolella ja jämäkät, eli niitä ei kissa helposti sisältä avaa.

Tähän asti, ilman todellista käyttökokemusta, ainoa huono asia näyttäisi olevan, että takaseinässä on vain ohuehko kangas, eli vetokahvojen putket tuntuvat aika kovina taustaa vasten. Luulen, että siihen pitää ommella joku pehmuste.

Ja koska mustan kassin ja mustan kissan kuvaaminen on melkolailla mahdotonta, tarkemmat jutut löytyvät linkkilistasta löytyvän Teafco sivuilta, kassi on ARGO 20" Tally-Ho Wheeled Pet Carrier.

Kommentit

 1. Kieltämättä hieno tuo poikien uusi menopeli ja sopii hyvin Epun väreihin ;)

  VastaaPoista
 2. Julkisilla #3 Gulliverin kanssa liikkuvana täytyy sanoa, että tuollaisen kanssa voisi elämä olla pikkiriikkisen helpompaa :D Musta kissa mustassa kassissa näyttää tosiaan vieläpä hyvin tyylikkäältä :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä niiiiiin hieno. Kyllä tuollaisella kelpaa kruisailla. Melkein olen jopa kateellinen. :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän hieno menopeli :) Sitten pitää vaan toivoa ettei karvanaamoille tule matkapahoinvointia, kuvittelisin ainakin että menopelin putsaaminen voisi olla hieman työlästä..

  VastaaPoista
 5. Itse asiassa en usko että on vaikea puhdistaa, sisäosa on sellaista kiiltävähköä kangasta, jonka voi pyyhkiä, samoin pohjatyyny, joka on irroitettava. Lisäksi on tietysti mahdollisuus tehdä sinne joku oma tyyny tai peitto lisäksi.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuollaisella kärryllä nyt kelpaa poikien matkustaa.
  Olen joskus samantapaisia malleja katsellut, mutta eivät ikävä kyllä oikein toimisi meillä. Toivottavasti osoittautuu hyväksi ja ennen kaikkea käytännölliseksi hankinnaksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!