Onnea isipapoille!


Meidän pojat onnittelevat isipappojaan näin isänpäivänä.

Mauno lähettää terveiset Simba-iskälle ja Manu-papalle!
Epun terveiset menevät Ruotsiin Indylle, grattis pappa!

PS: Niille jotka tulivat tsekkaamaan kuulumiset niin tiedoksi, Eppu on hengissä ja oletettavasti ihan kunnossakin, tullaan huomenna kertomaan tarkemmin. Nyt ei jaksa.

Kommentit

 1. Me tultiin tsekkailemaan kuulumisia, mutta tuntuu siltä, että meiltä puuttuu jotain oleellisia ennakkotietoja. Hurjalta kuulostaa, mutta hienoa, jos kaikki kuitenkin on hyvin!

  VastaaPoista
 2. Kuulumisia mekin, mutta mikä tahansa Epulla onkin niin tsemppiä ja kovasti voimia sinne sekä kissalle että henkilökunnalle! Sairastaminen tai tapaturmat ovat raskasta aikaa.

  VastaaPoista
 3. Äh, tulipa vähän huonosti muotoiltua, oltiin siis Tallinnassa kisaamassa ja meni vähän plörinäksi ja päästiin tutustumaan tallinnalaiseen eläinlääkäripäivystykseen, ja "kuulumisien tsekkaamisella" tarkoitin niitä, jotka paikalla olivat ja tilanteesta tiesivät... Ei oikein sanat taivu.

  Lyhyesti, Eppu alkoi pidättämään pissaa ja lopulta oli noin 2 vrk pissaamatta, kun myrkytysvaara alkanee jostain 1 vrk kohdalta... Mutta tuolla se siis jollottaa ja huomenna mennään vielä tsekkaamaan munuaisarvot sun muut ja palataan koko tarinan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Joo, kyllä siitä alkuperäisestäkin ymmärsi, mitä tarkoitit, mutta oli tarkoitus vain ilmaista, että me "ei niin asioista perillä olevatkin" olemme huolissamme Epun voinnista.

  Todella kurjaa, kun terveysongelmat ilmenevät vieläpä jossain ulkomaan reissulla :( Onneksi nyt vaikuttaa hyvältä! Me pidetään peukkuja huomisen eläinlääkärireissulle! Ja jos joku arvo onkin hiukan pielessä, niin ei sekään välttämättä vielä mitään lopullista tarkoita. Mäykyselläkin oli kerran sairastelun yhteydessä munuaisarvot hiukan koholla, mutta kontrollissa sitten jo ihan normaalit.

  VastaaPoista
 5. Parane pian Eppu, sinä lötkeän letkeä hurmuri!

  VastaaPoista
 6. ^^ Noin juuri kun Mäykynen tuossa sanoi, ihan selvästi se oli muotoiltu :)

  Mutta siis toivotaan parasta Epulle!

  VastaaPoista
 7. Oi voi, peukut Epulle. Odotan kovasti uusia kuulumisia voinnista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!