Häiritsevä hipinhaju


Epulla on usein tapana nukkua yö henkilökunnan jaloissa, sängynkulmassa. Torstaina henkilökunta nautiskeli poikkeuksellisen lyhyestä työpäivästä, ehti ruokakauppaan ja saunaankin, kevyesti siivoilemaan ja vaihtamaan petivaatteetkin ja vielä viimeiseksi rasvasi jalat ja asettui nukkumaan. Ahh.

Jalkopäästä alkoi kuulumaan raaps raaps raaps raaps.

Epun mielestä hipinhaju oli ällöttävä ja pilasi nukkumapaikan ja hajun lähde piti yrittää peittää mahdollisimman huolellisesti. Valitettavasti tarjolla ei ollut kuin mielikuvitushiekkaa ja sillä peittäminen ei ole kovin tehokasta, kovasta yrityksestä huolimatta. Yö meni pilalle ja piti nukkua muualla.

Jos Eppu saisi päättää, Body Shopin hamppuvoide kiellettäisiin lailla.

Kommentit

 1. :-D Hippivoide pannaan! Meillä Ransu tulee rintakehän päälle antamaan illalla nenäpusuja, siis nuolemaan nenää (siis MINUN nenää). Koska se sitten intoutuessaan ennen pitkää puraisee nenää, annan sille jo alussa sormen lutkutettavaksi niin nenäni saa olla rauhassa. Mutta illalla naamaan ja käsiin laitetut voiteet pilaavat KAIKEN! Voiteet pitäisi lailla kieltää.

  VastaaPoista
 2. :D Lulu taas kokeilee joka kerta saisko siitä pössiksen. Aina rasvatessani jalat ko. tuotteella Lulu nuolee käteni huolellisesti jos vain antaisin.

  VastaaPoista
 3. Toi on kauheaa. Ensi kerralla rasvaat kissanminttuvoiteella!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin vihataan voiteita. Kissojen epäonneksi emäntä vielä pitää erilaisista sitruunan ja appelsiinin tuoksuisista rasvoista! Yäk sentään. Ne pitää peitellä vaikka olisi vain tuubi näkyvissä korkki kiinni.

  VastaaPoista
 5. Eläinrääkkäystä!
  No, onhan se aika töpäkkä haju.

  Tiikeribalsami on täällä koiran mielestä iso YÖK. Siitä seuraa hirvittävät aivastelut sekä pako kauemmas. Tosin meillä järjestetään petaus&murinasessio joka ilta, ellei managerit ole muistaneet pöyhiä petiä (sisällä höyhenpeitto) kuohkeaksi ennen nukkumaanmenoa.

  VastaaPoista
 6. Heheh!

  Mä tarjosin kerran Annille vicks vaborubia kun se tuli viereen tutkailemaan mitä tein. Kissa tuli innoissaan kohti nuuhkiakseen, mutta peräänty salamana naamalla todella vihainen ilme. Sen jälkeen kissa on karttanut ko purkkia vaikka korkki olisi päällä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!