Yllätysmuna

Yleensä henkilökunta tietää, missä pojat luuraavat, vaikka eivät olisi näkyvillä. Eppu nyt tosin useimmiten onkin, mutta Mauno on vähän sellainen oman tiensä kulkija, että tykkää välillä olla itsekseen ja katoaa omiin oloihinsa vietäämään laatuaikaa keskenään. Silläkin on muutamat omat suosikkipaikkansa, joista se löytyy, jos käy kurkkaamassa.

Uudessa kodissa henkilökunta ei ole vielä ihan kaikkia paikkoja oppinut, ja Maunokin löytää vielä uusia kolosia rauhallisille unilleen. Eräänä päivänä henkilökunta etsi ja etsi ja etsi eikä millään meinannut löytää.

Sitten Mauno löytyi. Paikoista kaikista hämmentävimmästä.


Siitä kissanpesästä joka on ostettu jo kolme vuotta sitten ja ne kerrat jolloin jommalle kummalle se on kelvannut on luultavasti laskettavissa yhden käden sormin.

Onhan se ihan kissakäyttöön valmistettu ja hankittu pesä. Ei semmoista kuulu kissan käyttää.

Kommentit

 1. Pitääkö tämä tulkita siten, että et ota vieläkään onkeen tarjouksestani tuon pesän ostamisesta, jos se ei alkuunkaan Maunolle & Epulle kelpaa?

  VastaaPoista
 2. No älä nyt, justhan se alkoi kelpaamaan! En kai mä nyt voi myydä pesää poikien alta! Ehkä ne käyttää sitä kerran ensi vuonnakin.

  VastaaPoista
 3. Mauno näyttää anteeksipyytävältä :D Kun kissanpesässä ei pesi kissa vuoteen, siitä kenties tulee hetkeksi epäkissanpesä, jota voi jälleen käyttää hetkisen ennen sen pilaantumista takaisin kissanpesäksi?

  VastaaPoista
 4. Mauno-parka. Eiks sulla oo pahvinpaloja millä nukkuu? Vähän ylpeyttä nyt, hei kamu!

  VastaaPoista
 5. mistä noin hienon kissinkolon saa ostaa? kysyy purkinavaaja, jonka kolmelle kissalle toi ei kumminkaan edes kelpaisi :D silti pakko saada!

  VastaaPoista
 6. Kolo on Whiskasin ja Ranskasta asti sen eBayn kautta tilasin aikanaan. Ei ole koskaan ollut Suomessa myynnissä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!