Huvipuisto

Koska vappuna on perinteisesti avattu huvipuistot ja joka kevät pitää olla joku uusi laite, noudatettiin perinnettä täälläkin. Henkilökunta kasasi parvekkeelle kiipeilyhyllykön, josta on mukavampi tähystää lintuja kuin tikkailta.


Pojat suhtautuivat uutuuteen hyvin epäilevästi, mutta Eppu rohkaisi mielensä raksujen houkuttelmana ja kiipesi hylly hyllyltä korkealle huipulle asti ja jäi vielä alastullessakin sen verran viivyttelemään, että henkilökunta ehti napata kuvan. Mauno ei moiseen suoritukseen vielä uskaltautunut, vaikka henkilökunta olisi kyllä etukäteen veikannut ensimmäisenä huipun valloittaneen toisin.

Hylly on Osmolla vahattua Ikean Ivaria ja jahka pienet paikkailumaalaukset on suoritettu, hyllyille teipataan vielä käytävämattoa kiipeilyn ja loikoilun mukavoittamiseksi. Eiköhän siitä pojille kesätähystystorni vielä saada. Ja jos ei niin henkilökunta istuttaa sen täyteen kukkia, eiköhän ala pojille kelpaamaan!

Kommentit

 1. Tässä toimii varmaan se vanha laki: jos vehje on kissoille tarkoitettu ---> _________________.

  VastaaPoista
 2. Miau. Kyllä poikien kelpaa! Meidän kissat kadehtivat kun partsillamme ei ole laseja niin ei ehkä uskalleta tornia rakentaa, harmi.
  Tosi hyvä ja halpa idea!

  VastaaPoista
 3. Zepa, meidän pojat on lainkuuliaisia.

  Viivi, itse asiassa ei ihan maailman halvin juttu. Kyllä tuokin varmaan satasen tuli maksamaan maaleineen ja mattoineen, jos ei ylikin.

  VastaaPoista
 4. Minkähänlainen on poikien ruokavalio tällähetkellä? Haluaisin kuulla mielelläni. :) Ehkäpä vaikka mahdollisesti postaus ruokatottumuksista tällähetkellä? (;

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!