Kevättä odotellessa


Kaikki odottavat kovasti kevättä. Pojat, erityisesti Eppu, vinkuvat parvekkeelle jatkuvasti. Vielä ei voi jättää ovea kovin pitkäksi aikaa auki, sillä turkittoman henkilökunnan tulee kylmä sisällä, mutta joka päivä pojat pääsevät ainakin hetkeksi kurkkaamaan ulos ja kuuntelemaan linnunlaulua.

Varsinkin Eppu viihtyisi vaikka kuinka pitkään tarkkailupaikalla hyllyn korkeimmalla kohdalla, mutta sitten henkilökunta kutsuu pois. Ja saa kutsua ihan rauhassa, mitään ei tapahtu, paitsi sitten kun raksupurkki kolisee eteisessä lähdön merkiksi, Eppu tulee niin lujaa kohti keittiötä että tassut vaan sutivat kurveissa.


Maunolla oli tänään parvekkeella niin jännää että häntäkin meni vähän epäkuntoon. Mitä lie ihania hajuja tai ääniä sieltä parvekkeen raoista tuli.

Kommentit

  1. Voi kuinka kaihoisasti Epulla on katse kevättä kohti! <3 Täälläkin odotellaan kevättä ja hännät meni epäkuntoon tänä aamuna moneen otteeseen kun ihana auringonpaiste valtasi kodin.

    VastaaPoista
  2. Voi Maunoa! :) Meidänkin Jessellä (joka siis asustelee vanhemmillani maalla) oli tällä viikolla häntä kanssa niin pamppuna että, ja ulos-sisälle-ulos ravattiin entistä kiivaampaan tahtiin. Kevät kumman ihanine haisuineen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!