TV-ilta

Ulkona paukkuu pakkanen mutta meillä riittää lämpöä ja läheisyyttä.Henkilökunta puurtaa edelleen pitkää päivää, ja kotiin tullessaan heittää pojille sapuskan ja heittäytyy sitten hetkeksi sohvalle ennen sänkyyn siirtymistä. Onneksi sohvalle saa yleensä kainaloseuraa jommasta kummasta. Mauno tykkää köllötellä vatsan päällä mutta Eppua saa onneksi asetella niin että telkkaria voi samalla katsoa sylissä olevalta läppäriltä.

Eilenkin pötkötettiin Epun kanssa vierekkäin ja katsottiin Restoration Mania, Eppu kuorsasi selällään kainalossa ja pidettiin toisiamme tassuista kiinni. Siitä on sitten hyvä päivän nollauduttu siirtyä kuorsaamaan yhdessä yöunille.

Kommentit

 1. Kiesus kun on suloista! Tosi mummon löytis on kesyyntynyt niin paljon, että yöllä vietetään 3-4 kertaa silitys- ja kehräystuokioita, puolisen tuntia kerrallaan. Sekin on onnea molemmille.
  Kissat ovat ihania, oppivaisia ja näyttävät tykkäämisensä kyllä. g

  VastaaPoista
 2. Heh, ihan joutui katsomaan, että mikä on tassu ja mikä häntä, kun ollaan niin solmussa. Läheisyys lämmittää :)

  VastaaPoista
 3. Kissantassut on parhaita. <3 Melkein mikään ei ole ihanampaa kuin herätä aamulla käsi kädessä kissukan kanssa. (Ainakin se on suloisempaa kuin meillä yleisempi heräämistapa: kissa puree varvasta...)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!