Suuren metsästäjän tuumaustauko

Suuri metsästäjä istui alas miettimään hetkeksi mihin se hiiri katosi.


Pojat pääsivät taas punnitukseen. Maunon kanssa homma onnistui kuten aina ennenkin, Mauno menee suvaitsevaisesti Ikean kassiin ja henkilökunta punnitsee matkalaukkuvaa'alla. Kellontarkasti 5,1 kg kuten aina ennenkin. Mauno ei painon kanssa seilaa.

Eppu taas. Noh, kassiin ei voi mennä, koska kassissa tulee paha olo. Kun henkilökunta nostaa syliin, alkaa huuto ja vaatteissa roikkuminen. Ensimmäisestä yrityksestä Eppu karkasi. Toisestakaan ei tullut mitään, koska vaikka Eppu pysyi kassissa kun henkilökunta piteli suusta kiinni (kassin, ei Epun) niin meuhkaamisesta kiinnostunut Mauno roikkui kassin kahvassa. Olisi tullut aika isot lukemat Epulle.

Eppuhan siis voi pahoin keikkuvissa asioissa ja siksi kassi on p.a.h.a.

Eilen sitten tuli uusi tilaisuus, kun saimme tänne lainaan kissakassin ja se kiinnosti hajujensa vuoksi poikia erityisesti. Kun Eppu halusi kassiin sisään tutkimaan, henkilökunta keksi tilaisuutensa tulleen ja sen jälkeen veti vetskarin kiinni ja punnitsi Epun. 6,7 kg eli vähän päälle 100 g pois joulusta. Ihan hyvä, Eppu on tosi hyvässä ja kiinteässä lihassa. Isohan se on, mutta lihaksikas ja timmi.

Kun punnitus oli ohi, henkilökunta avasi vetskarin ja Eppu syöksyi kassista kuin telkkä pöntöstä ja juoksi työhuoneeseen mököttämään. Sen jälkeen kassia ei ole lähestytty. Kassi on p.a.h.a.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!