Tarkastaja Turakainen työsuojelukeikalla

Tarkastaja Turakainen on ollut taas valppaana. Henkilökunta työskenteli tänään poikkeuksellisesti manuaalisesti kompuutterin sijaan ja levitti askartelutarvikkeet keittiön pöydälle. Työsuojelutarkastaja Turakainen seurasi silmä kovana, ettei mitään laittomuuksia tapahdu.

Selän takana tuijotettiin ankarasti, niin että takaraivossa tuntui.


Tarkastajan oli tietysti pakko ottaa myös lintuperspektiivi, jotta näki kaiken minkä keittiön pöydälle on levitetty ja sehän onnistuu vallan hyvin keittiön yläkaappien päältä. Sinne kiivetään hyppäämällä ensin toisen puolen työtasolle, tasolta jääkaapin päälle, jääkaapin päältä "käytävän" yli toiselle puolelle liesituulettimen päälle (koskahan se rämähtää alas, lasisena, suoraan lasisen induktiotason päälle...) ja sieltä kaapin päälle kurkkimaan pöydälle.

Ja tottakai se suorin reitti alas on hypätä yläkaapin päältä – tadaa! – keittiön pöydälle. Joka tällä kertaa oli siis täynnä erilaisia askartelutarvikkeita, liimoja, valmiita malleja, paperiveitsiä, neulatyyny, lasillinen kolaa...


Kahteen kertaan herra onnistui hyppäämään kaapin päältä pöydälle eikä mikään läikkynyt. Vähän tavaraa lenteli, mutta ei suurempia vaurioita.

Samaan aikaan tietysti Eppu nukkui olohuoneessa niin että kuorsaus kuului. Se kyllä tietää koska tapahtuu kiinnostavia ja koska ei (eli koska raksupurkki rapisee).

Kommentit

  1. Haa - ihan kuin meillä Säde ja todellakin pelätään, koska se lasinen liesituuletin rämähtää suoraan sen lieden päälle.... ja mitä tekee Viivi - nukkuu makeasti takan äärellä, ellei sitä oikaa raksupurkkia heiluteta!

    VastaaPoista
  2. Näin meilläkin, Piki käy kokeilemassa kaikki korkeammat paikat. Nyt, kylppäri-sauna-vessarempan valmistuttua, kylppärin kaappien päälliset on nuohottu jo moneen kertaan. Samoin peilikaapin päällystä - siitä piti kysyä jo asentamisvaiheessa remppamiehiltä, että kestäähän se varmasti kissojen painon ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!