Matkailua

Nyt on reissattu.

Torstaina käytiin poikien rokotuksilla ja kaikki oli kuten ennenkin. Eppu käyttäytyi kuin enkeli, kaikki oli hienosti ja hämmentävästi lääkärin vaaka näytti 300 g vähemmän kuin kotona, eli Eppu oli vain 6,336 kg eli ihan pienoinen poikanen vain. Tosin Suomen suurimman maun titteli on kaukana - tänään tapasimme Maunon veljen omistajan ensi kertaa pentuaikojen jälkeen ja velipoika onkin mahtava mies, kuulemma reippaasti päälle 7 kg ja lähentelee kahdeksaa. Emme siis jatkossakaan puhu mitään Suomen suurimmista tässä taloudessa. Ihan pikkuisia ollaan.

Maunokin käyttäytyi kuten aina eli suhisteli, ulisi ja näytteli komeita kulmahampaitaan lääkärille, joten hätäisesti tuikkastiin rokotuspiikki persuuksiin ja homma oli Maunon osalta siinä. Kulmahampaat olivat kuulemma oikein komeat ja hyväkuntoisen näköiset.

Mauno ei ole ottanut koppareissusta nokkiinsa ja edelleenkin nukkuu yöt uudessa ikkunakatollisessa kopassa. Vieressä oleva Ranskasta tilattu Whiskas-koppa ei edelleenkään kelpaa...

Perjantaina henkilökunta teki pikaretken Riikaan kissakuriirina ja kävi noutamassa Maunon veljenpojan Fabianin – jonka kutsumanimi tulee olemaan Fasu – Suomeen. Fasun omistajat tulevat olemaan Iltavillin ja Ausaren kissalat ja Fasu tulee tulevaisuudessa toivottavasti isännöimään muutaman pentueen kissaloille. Fasu on kaunis pieni nappisilmä savumaupoika.


Tämän parempaa kuvaa ei poitsusta tullut kun Fasu kovasti piileskeli kassissa eikä kasvattajan luona tullut otettua kuvia. Valitettavasti Maunon veli Ramzes ei asu kasvattajan luona, joten sitä ei päässyt näkemään. Tämä pieni penskalainen esittäytyy kesäkuussa Hyvinkäällä Ery-Sydin näyttelyssä.

Melkein kyllä teki mieli nappasta penska meille, mutta odotellaan nyt vielä...

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?