Setämies


Nyt näyttäisi vahvasti siltä, että pitkällisen aherruksen tuloksena 3 vuoden kypsässä iässä Epun veljestä Emiristä olisi tulossa isä ja Epusta siten setä eli Iltavillin legendaarinen E-pentue saisi sittenkin jatkoa. Emi panttasi poikuuttaan pitkään, naiset olivat kamalan pelottavia kun ne tuijottivat, mutta vihdoin herra rohkaistui, implantti antoi periksi ja tulossa on peräti kaksikin pentuetta.

Toisen pentueen äiti on hopeinen kaunotar Nuppu ja toisen tumma Laila, joten toisesta pentueesta on odotettavissa pelkkää savua. Jos vähänkään isän (ja sedän) luonne periytyy, on tulossa maailman rennoimpia ja ystävällisimpiä maukulaisia. Äideillään toki on naiselliseen tapaan hiukan napakammat luonteet, mutta hyvin ystävällisiä ovat molemmat.

Tätä on kuulkaa odotettu, hengessä ollaan oltu mukana.

Kommentit

 1. Vau! Toivotaan, että Epun luonteen lisäksi joku pennuista saa myös hurmaavat vampyyrinhampaat ja rennot nukkuma-asennot. Niihin lumouduin alunperin tässä blogissa.
  Taitaisi olla asiaa kasvattajalle, jos en olisi allerginen kissoille. Mutta näinollen joudun edelleen tyytymään virtuaalikissoihin ;(
  Kiitos Sitruuna, kun jaksat pitää tätä blogia meidän "kuolemaakin pahemman kohtalon" saaneiden kissafanien iloksi!

  VastaaPoista
 2. Vau, onnea Epulle sedän tittelistä! :)

  VastaaPoista
 3. Mitä tarkoittaa implantti antoi periksi?

  VastaaPoista
 4. Kun aikanaan Emir tuli miehen ikään, ei tarjolla ollut naaraita (maukulaisia kun on hyvin vähän). Emiriä ei haluttu leikata, vaan hänelle asennettiin implantti, vähän niinkuin miesten e-pilleri, nahan alle. Vähän niinkuin kemiallinen kastraatio. Niiden teho yleensä kestää puolen vuoden ja vuoden välillä. Emillä se kesti melkein kaksi vuotta ja sen hiipumista odoteltiin sitkeästi.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Setämies osaa ainakin ottaa uutisen rennosti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!