Höpökalapuikko 3.1

Edellinen höpökalapuikkoversio valmistui farkkukankaasta ja sai kylkeensä reiän ehkä noin päivässä. Mikään ei ole turvassa Maunon hampailta. Henkilökunta sai tällä viikolla käsiinsä pienet näytteet Dinamica-verhoilukangasta ja päätti testata sitä Maunolla.

Syntyi höpökalapuikko 3.1


Mauno kävi heti kiinni.


Anna mun testata rauhassa...


Eppukin yritti päästä osingolle, mutta ehei, Mauno ei leluistaan luovu.


Nyt parin päivän testauksen jälkeen höpökalapuikossa ei ole kuin muutama kulmahampaiden reikä. Revittyä Mauno ei sitä ole saanut. Tosin kiinnostuskaan ei ole ollut mitään ihan huippua, joten ehkä se ei kiinnosta kun sitä ei saa rikki? Kätevä lelu. Voi myös olla että kun kangasta ei ollut enempää eikä siitä saanut sellaista kunnon pötkylää tömpsytettäväksi, että tämä ei ole yhtä kiva.

Ja kiitos kaikille kommenteistanne Epun pissaongelmaan. Toistaiseksi valumia ei ole sattunut ja fyysistä ongelmaa ei ole löytynyt. Kyseessä voi olla merkkailu, kiipiminen arvoasteikossa Maunoa ylemmäksi (Mauno vanhempana on luonnollisesti pomo, mutta Eppu isompana pistää kyllä iloisesti kampoihin). Nyt panostetaan suojaukseen ja laatikon puhtauteen, ehkä mietitään myös toisen laatikon hommaamista, ongelma on vain se että sijoituspaikkoja on aika vähän - kylppäri meillä on niin onnettoman pieni ettei sinne oikein mahdu mitään.

Kommentit

  1. Mutta Dinamicahan on se kissankestävä kangas, niin sitä ainakin meille myytiin sohvaostoksilla kun oltiin. Jäi kuitenkin valitsematta kun oli tyyriimmästä päästä ja haluttiin erityylinen kangas (joka on onneksi ollut kissankestävä ainakin tähän saakka :)). Muista raportoida miten "testi" etenee!

    VastaaPoista
  2. Juu, Dinamica on juuri sitä verhoilukangasta. Kestävältä tuo vaikuttaa, mutta tosiaan ei hirveää kiinnostusta ole herättänyt. Ja karvoja kerää aika iloisesti...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!