Luolakarhujen klaani

Pyykkipäivä on ilon päivä silloin kun petivaatteet ovat kyseessä. Näin melkein-kesäsäällä pääsee vielä päiväkeikalla, eli saman päivän aikana petivaatteet pyykkiin, kuivumaan ja takaisin, ja sillä aikaa pojat tietysti kokevat huimia seikkailuja petauspatjojen ihmeellisessä vuorimaastossa.

Henkilökunta jätti patjat sikseen eikä kauaa kuulunut kun sieltä alta taitteesta alkoi kuulua hurinaa. Kun henkilökunta hiipparoi kameran kanssa paikalle, Mauno heräili silmät sikkarassa paheksumaan kuvaajaa hetkeksi ja jatkoi sitten uniaan.


Myöhemmin illalla patja näytti melkein sileältä ja pojat oli kateissa. Näillä asioilla oli ehkä yhteys ja henkilökunta hiipparoi jälleen kameran kanssa. No, olosuhteet kuvaukselle eivät olleet varsinaisesti ideaalit ja tähän olisi ehkä tarvittu joku infrapunakamera, jotta kuvasta löytäisi jotain piirteitä Epulta, mutta kaksi tällaista unista hurisijaa sieltä paljastui kun patjan reunaa vähän nosti.


No, häätö tuli siinä vaiheessa kun piti petivaatteita alkaa laittamaan jotta henkilökuntakin pääsee unille, mutta petivaatteiden laitto ei onneksi poikia haittaa vaan se on rallin ja riekkumisen aika, joten häiriö ei tainnut olla kovin harmittava.

Kommentit

  1. Lakanan levittäminen on aivan ihanaa. Sen alle ja alla voi hyökkäillä ympäriinsä potkien ja vaanien ja saalistaen. Ihana harrastus mutta kovin vaikeasti kuvattavissa ymmärrettävästi :D Ehkä saan aikaseksi joskus kun kissojen kuvaajana kehityn.

    VastaaPoista
  2. Heh, yllättävästi Mauno ei kerrankin ole huolestuneen näköinen! :-D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!