Karmaisevan froteekäärmeen hyökkäys

Eilen illalla sängyssä luikerteli hirvittävän karmiva froteekäärme. Onneksi Mauno oli valppaana ja kävi tappamaan sitä välittömästi. Ja henkilökuntakin kameran kanssa paikalla.Samaan aikaan toisaalla...


Noh, tilanteessa on ehkä hieman lavastuksen makua. Oikeasti Eppu kyllä pyrki osallistumaan käärmeentappoon, mutta Mauno päätti että homma on hänen ja Eppu sai väistyä.

Eppu sen sijaan rrrrakastaa froteeta, erityisesti henkilökunnan kylpytakkia ja erityisesti silloin kun se on henkilökunnalla päällä. Syliin on päästävä välittömästi, jos henkilökunta kekkuloi takissaan. Takki kelpaa myös heti kun se putoaa henkilökunnan päältä lattialle, siihen pitää päästä makoilemaan päälle.

Valitettavasti iltasella ainakaan näin liikkuvasta kohteesta kuvat eivät ihan skarppeja ole, väritkin hieman omituiset. Yhtään ei auta, että tämä bloggeri pienentäessään muuttaa ne vähänkin skarpit ihan mössöksi. Noh, näillä mennään ainakin taas talven yli.

Kommentit

  1. Meilläkin oli kissa joka rakasti kylpytakillisia ihmisiä, eikä haitannut ollenkaan vaikka takki oli hieman kostea... juosten kirmattiin syliin heti kun kylpytakillinen asettui paikalleen. Kissat <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!