Rankkaa duunia


Mitähän nyt tapahtuu?

Muistatte ehkä että pari viikkoa sitten poikkesimme Maunon kanssa studiolla koittamassa pientä kuvausjuttua. No, siellähän oli Maunolle ihan liikaa muuta puuhaa kuin poseeraus. Koska huippumallit sanelevat työehtonsa, tehtiin niin että otettiin uusi yritys ympäristössä jossa muuta puuhaa on vähemmän ja kuvaaja ja art director matkasivat tänne meidän luoksemme.


Eppu raukka ei päässyt kuviin vähemmän kuvauksellisen värinsä vuoksi, mutta yrityksen puutteesta ei ainakaan voi moittia. Maunolle siis tehtiin kuvauspaikka Linnan katolle, jonka taakse seinään teipattiin tausta ja ympärille aseteltiin valot ja kuvaushenkilökunta. Mauno sitten poseerasi erinäisin huiskin, risuin, hiirin ja maiskutuksin houkuteltuna ja alun hämmennyksen jälkeen asettui loikoilemaan niin että lopuksi kuvaaja sai kuvata ihan niin paljon hienoja kuvia kuin halusi.

Homma oli tunnissa ohi ja kuvaushenkilöstö poistunut. Henkilökunta palkitsi pojat herkkuseillä ja sen jälkeen ei olekaan kuulunut muuta kuin tasainen kuorsaus.

Tulokset nähdään joulukuussa lehtikioskeissa ympäri maan. Kyllä me sitten vinkataan tarkemmin kun aika koittaa.

Kommentit

 1. Jee, jännää! Jäämme odottamaan :) Punainen tausta viittaisi jouluiseen tunnelmaan...

  VastaaPoista
 2. On se kyllä niin väärin, että se joka tahtoo, jää vain silmiksi linnan terassille, ja se joka ei tahdo, saa poseerata liiankin kanssa. Mutta niinhän se menee ihmistenkin kesken.
  Epusta olisi saanut takuulla upeita kuvia punaista taustaa vasten!

  VastaaPoista
 3. On se kyllä niin väärin, että se joka tahtoo, jää vain silmiksi linnan terassille, ja se joka ei tahdo, saa poseerata liiankin kanssa. Mutta niinhän se menee ihmistenkin kesken.
  Epusta olisi saanut takuulla upeita kuvia punaista taustaa vasten!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!