Nukku-Mauno

Valot on päällä, ketään ei kotona.


Umpiunessa.


Joo, kannattaa jättää vaatekaapin ovi auki. Siellä on Maunolla hyvä nukkua, valinta on tietysti se hylly, jolla on kuohkeimmat vaatteet. T-paitapino ei ole ollenkaan niin hyvä kuin villapaidat. Kissanomistajan kyllä tunnistaa kodin ulkopuolellakin.


Kommentit

 1. Paitsi meikäläistä, olen niitä harvoja kissanomistajia joiden vaatteet ei ole karvoissa vaikka kissalla karvat onkin. :D Syy on siinä ettei kulje kotona samoissa vaatteissa kun ulkona ja vaatteet säilytän makuuhuoneessa, jonne kissa ei pääse. Ei siis myöskään kissalla pääsyä vaatekaappiin. :)

  VastaaPoista
 2. Liberacelle kävi leffassa vähän tuolleen - ei menny enää silmät kiinni nukkuessa... tosi syy oli vähän eri kun Maukalla. Kauneusleikkauksissa käy ne ketkä on liian rumii - Maukalla ei sitä vaivaa.

  VastaaPoista
 3. Hahaa, tutut ilmeet untamolla ja meillä onneksi hiippaillaan pyyhekaappiin, vaatehyllyt on pysyneet suht hyvin ilman nukkumaan asettautumista. Jostain silti ne karvat työvaatteisiinkin imeytyvät... kummallista ;)

  VastaaPoista
 4. Lisäksi hopeatäplikäs turkin väri takaa sen, että karvat näkyvät vaatteessa kuin vaatteessa! :D

  VastaaPoista
 5. Ei meilläkään usein vaatekaapissa olla, ja kotivaatteetkin on erikseen, mutta silti se kissanomistajuus kyllä näkyy kaupungillakin. Yleensä vielä kun on lähdössä Mauno käy laappaisemassa kylkensä pohkeseen. Ja hopeatäplikäs kun tosiaan tuottaa sitä karvaa niin mustana, valkoisena kuin kirjavanakin niin aina näkyy, oli mitä vaan päällä.

  VastaaPoista
 6. Ihanan osuva tuo "valot päällä, ketään ei kotona" kuvaus =)

  VastaaPoista
 7. Lämpimämpiä vaan ovat ne villapaidat sitten lisäkarvoiteltuina :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!