Tuuletus

Eppuhan on tunnettu paitsi massun, myös hampaiden esittelystä. Eräänä päivänä katselin, että nojatuolissa nukkuvalla Pöpinkäisellä oli hampaat normaalia komeammin esillä.


Piti oikein tutkia lähempääkin ja niinhän se oli, että Eppu tuuletti kalustoa pitämällä toisella nyrkillä ientä lerpallaan.  (Se kulmahampaan juuressa oleva tummempi punainen läikkä on vain varjo, piti oikein ikenestä tarkistaa että onko siinä jotain punoitusta, ei ole.)


Ja ne tassut. Nuuh nuuh.

Blogissa on ollut hieman hiljaista kun kävi pieni onnettomuus. Mauno suoritti epäonnistuneen hypyn sohvalta nojatuoliin, väliin jäi lasillinen puolukkamehua ja läppäri. Huollossa meni toista viikkoa, näyttö uusiksi ja näköjään pitää viedä takaisin kun näppis tahmaa. Useampi satanen jo menikin ja onhan tästä jo melkein puoli vuotta kun sama onnettomuus tapahtui kokiksella, silloin meni 800 euroa. Pitänee käydä ostamassa vippamuki.

Kommentit

 1. Vippamukissa voisi lisäksi olla nokka? Ei sitten läiky niin paljoa :)

  VastaaPoista
 2. No huh huh, harmillista ja kallista! Juuri välttääkseni vastaavaa tilannetta (3 kissaa) ostin sohvapöydäksi Ikean PS2012 apupöydän neljällä kupilla. Syvennykseen voi rauhassa jättää esim. vesilasin eikä tarvitse pelätä kaatumista. Toimii:-)

  VastaaPoista
 3. Läppäritahmaan on hyvin yksikertainen pelastus: ei ikinä ruokaa eikä nesteitä läppärin*) lähelle. Eli norminatsimeininki.

  *) eikä puhelimen eikä minkään muunkaan koneen...

  VastaaPoista
 4. Joo, niinhän se toimis, ettei nesteitä läppärin lähelle, mutkun aina vaan tulee otettua ruoka ja juoma just sopivasti siihen soffapöydälle missä se läppärikin möllöttää. Itsekuri nolla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!