Hoitsu ja vähemmän hoitsu

Henkilökunnalle kävi pieni myrskytapaturma viikonloppuna ja nilkka murtui komeasti. Nyt on sitten kinttu lastassa 6 vkoa ja kepit käytössä. Pojat ovat suhtautuneet könkkäävään henkilökuntaan hyvin ristiriitaisesti.

Mauno kammoaa jalassa olevan sukan ja lastan sairaalahajua ja kepit ovat omituiset. Lisäksi kaikki kylmägeelit sun muut ovat kääk, vaikka kylmähaudepussi ennen poksautusta onkin kiinnostava. Valtavan rakastava sylimauno on muuttunut hetkeksi karttelevaksi luikeroksi joka vain harvoin eksyy syliin.

Eppu sen sijaan on maanläheisempi.


Sukkaputkilon päässä oleva solmu on täppäiltävän kiinnostava ja hoitsumaisesti lähellä pitää päivystää, kuten esimerkiksi nukkua sohvatyynyn päällä kipeän jalan vieressä. 


Meillä on nyt taas läheisyysaikaa, kun henkilökunta ei paljon sohvalta liiku.

Kommentit

 1. Voi pientä hoitajaa - ottaa homman tosissaan;)
  Itse mursin nilkkani muutama vuosi sitten ja kannattaa tosissaan hoitaa se kuntoon - itselläni ei ihan onnistunut, mutta kyllä tällä mennään;)
  Leppoisia toipilaspäiviä!

  VastaaPoista
 2. No voi perse :-( Hankalaa aikaa on se. Mut kissat tottuu pian. Huutele jos voi auttaa jotenkin. Onneks nykyisin kaupat ja jopa kirjasto osaa tuoda kamoja kotiin asti :-) Ei ollu vielä silloin kun ite köppäsin murtuneen nilkan kans. Tsemilöitä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä täällä pärjäillään, ystäväpiiri pyörii ja naapuristostakin on jo apua tarjottu.

  Sylimaunosta on myös useampia havaintoja, joten siltä osalta elämä palautuu pikkuhiljaa normaaliksi.

  Hissi olisi kiva ja ensi viikolla olisi ollut ulkomaitakin tarjolla, mutta elämä on.

  VastaaPoista
 4. Kaikkea sitä voi sattua, voi voi! Onneksi molemmat kissat alkavat olla jo enemmän tai vähemmän hoitsuja! Pikaista paranemista henkilökunnalle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?