Tiiteröisen piiperöiset

On hiljaista pidellyt... henkilökunta on ollut muissa puuhissa, on tullut taas liian pimeää kuvaukseen eikä oikein mitään ihmeellistä ole tapahtunutkaan. Blogi on siis ollut hiljaa, mutta ei meillä mitään hätää ole. Epyktiläiset mellakoivat edelleen olohuoneen keskusaukiolla ja niin edelleen.

Henkilökunta kävi tänään tervehtimässä Iltavillin 8-viikkoista J-pentuetta ja otti oikein kamerankin mukaan. Pentue asustaa emoineen Ausaren kissalassa, Thiti kun on yhteisomistuksessa Iltavillin ja Ausaren välillä, ja ensimmäinen pentue rekisteröidään Iltavillille. Neljä huippua savupentua, kolme tyttöä (Vanilja, Sokeri ja Pippuri) sekä yksi poika (Chili). Pippuri-tyttö on vielä ilman kotia. Pennut kasvavat Helsingissä.

Näillä pennuillahan on ihan huipuista huipuin geenitausta: pentueen isä Fasu on Maunon veljenpoika, jonka henkilökohta kuriirina haki pari vuotta sitten Riikasta Latviasta. Äiti Thiti puolestaan on Epun veljentyttö, jonka isä on siis mahtavaluonteinen Epun veli Emir, taattua E-laatua. Molemmat vanhemmat ovat mustasavuja, joten kaikki pennutkin ovat savuja. Mukana on sen verran vaaleitakin pentuja, että täplät näkyvät ihan kunnolla, ainoastaan Pippuri lienee sen verran tumma, että aikuisena on varmaan aikalailla Epun kaltainen mustiainen.

Maitobaarissa oli tiukka meininki. Ennen maitobaaria oli tiukkaa riehuntaa, mutta siitä ei kyllä yhtään kuvaa selvinnyt jatkoon, sen verran kovaa oli meininki.Pentujen täti Gerizah vahti tiukkana menoa.


Maitobaarin jälkeen tuli uni ja pennut sammuivat kuka minnekin.


Vaativaa karjuntaa – tai sitten leukoja venyttävä haukotus.


Söpistelevä Vanilja. Ehkä.Rento asento, haba roikkuu.


Ihan kuin olisi jotain kepposia mielessä...

Lisää pennuista löytyy Ausaren ja Iltavillin blogeista.

Kommentit

  1. Aijai :-))) Kelpaa tämmösiä katsella!

    VastaaPoista
  2. Söpistelijä on Vanilja, Sokeri roikottaa habaa ja kurkkii riippumatosta toiseksi alimmassa kuvassa, Chili haukottelee ja suunnittelee kepposia ja alimmassa kuvassa Vanilja nukkuu. Ajattelin ilmiantaa pentujen henkilöllisyyden törkeästi. :)

    VastaaPoista
  3. No ihan ylisuloisiahan ne ovat, ei siitä pääse yli eikä ympäri :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!