Serkku paketissa

Koska kuulimme, että vihdoin on kauppoihin ilmestynyt paketteja, joissa on kuvissa Maunon serkku Flippi henkilökunta teki reippaan kävelyretken läheiseen K-markkettiin. Normaalisti kun tulee asioitua S-kaupoissa, joita lähistön kaupat ovat, mutta kyseessä on Pirkka-tuote.

Siellähän se Flippi kökötti hyllyssä.


Flippi, Chai-lai Gyani Menes, saattaa olla tuttu muillekin lukijoille Hyssen ja Flipin omasta blogista. Perheen toinen kissa, venäjänsininen Hysse, päätyi kissanhiekkapussin kylkeen.

Flippi näyttää melkoisen epäileväiseltä Pirkka-ruokaa kohtaan, vai olisiko jännittävä studio kuitenkin se suurempi huolenaihe? Vai ruuasta pirskahtelevat tähdet? Pientä pelkokyyryä on kuvassa, mutta hienosti Flippi muuten poseeraa – ja on jälleen kuin ilmetty poikien yhteinen isoisä Manu.

Kotistudiokuvaukset tietysti toivat paikalle uteliaita katselijoita niin että aika ajoin pakettia ei ruuhkan alta erottanut ollenkaan. Ensin paikalle saapui tietysti Tarkastaja Turakainen.


Eppu ei meinannut poistua paikalta kulumallakaan, vaan päätti, että hänen pitää saada poseerata paketin kanssa. Onhan Flippi hänellekin sukua, joskin mutkan kautta, Manu-pappa on Epun isoisoisä.


Ja yllättävää kyllä, ainakin jänis-riista ja kanaruuat maistuivat pojillekin, juuri sopivasti kun tässä kuumeisesti odotellaan Zooplussan pakettia saapuvaksi ruokavarastojen jo ehdyttyä. Aina henkilökunta tilaa viime tipassa ja sitten ollaan hätävaraostojen varassa. Toiveissa oli josko tänään perjantaina ovikello kilahtaisi, mutta nyt alkaa jo näyttää siltä että myös viikonloppu mennään kaupasta haalituilla eineksillä.

Epun uudeksi herkuksi, ja melkein ainoaksi tällä hetkellä uppoavaksi ruuaksi on osoittautunut mikrossa kypsennetyt maustamattomat kanan suikaleet ja niihin sekoitetut katkaravut. Epun kortisonikuuri jatkuu edelleen laimennetulla annoksella, ja alkuvaiheen ahmimista (jolloin kelpasi mikä vaan) on seurannut varsinainen nirsouden esihuipentuma, nyt ei meinaa kelvata mikään ja nälkä on silti. Henkilökunta on kokenut tämän vaiheen melkoisen rasittavaksi, kun ruokaa huudetaan koko ajan ja silti mikään (muu kuin tuo kana ja katkikset) eteen kannettu ei kelpaa. Epulla kun on vielä se huono puoli että vaikka nälkä on kova, ruoka ei kelpaa jos se ei kelpaa, ja sitten oksennetaan nälkää.

Kommentit

 1. Komea Flippi, kuten teidänkin maut! Zaia sinulta varmaan puolestani tiedustelikin kasvattajatilanteita. Nyt on tuossa mullekin mau, todnäk Chai-lai kuitenkin. Menen sunnuntaina katsomaan pikkumauta.

  Flippihän se on mun sydämeeni eniten vaikuttanut, mutta kyllä Mauno ja Epeli ovat olleet erittäin vahvasti vaikuttamassa maupäätökseeni. :)

  Voi kamala tätä mun vauvakuumetta!

  VastaaPoista
 2. Juup, kyllä tänne on paristakin suunnasta vähän huhuja kuulunut pennun hankinnasta. Oma mau on kyllä sellainen onni, että parempaa ei voi kuvitella. Ja vauvakuume on kamalanihana asia, jos siis vauva on oikeasti tulossa, näin muuten se on enempi kamalaa...

  Hippeniin on kyllä niin ihana sydämenvalloittaja, miten voikaan pieni kissa olla niin täynnä rakkautta! Aivan mahtava pakkaus.

  VastaaPoista
 3. Eppu erikseen mainiten, tosi komea poika täs kuvassa. Mutta mullahan on se erityispehmonen paikka mustia kissoja varten <3 Kaunis, kaunis.

  Flipille (ja Hysselle kaa) onnittelut hienosta valokuvamallin urasta. Flippi onnistuu olemaan, joskin totinen niin ei nyt ainakaan huolestuneen näköinen :-D

  VastaaPoista
 4. Mainio Flippi. Tuota murkinaa ei meillä ole vielä maistettu. On varmasti hyvää, kun on noin komea malli laatikon kyljessä!

  VastaaPoista
 5. Harvemmin minäkään asioin K-kaupassa, mutta viikonloppuna tuli käytyä ja heti tunnistin tän paketin. Naavalle maistui :) Pauliina & Naava

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!