Vaipparumbaa

Kyllä, tämä liittyy kissoihin, blogin aihe ei ole muuttunut!


Jo aikaa sitten rutkutin kun Zooplus lopetti Litter Locker -kakkaroskiksen täyttöpussien myynnin. Roskis on ollut hyvin toimiva, mutta eihän siitä ole mitään iloa ilman täyttöpusseja. Sain silloin vinkin, että itse asiassa samoja täyttöpusseja käytetään vaipparoskiksissa. Niitä on sen jälkeen siis meilläkin käytetty. Rinkula on hieman löysä kakkaroskikseen, joten olen entisiä pussinjämiä kietonut kasetin ympärille täytteeksi, jolloin se ei pääse muljahtamaan ulos kolostaan.

Näitä myydään useissa vauvatarvikeliikkeissä, itse olen paristakin eri nettikaupasta tilannut. Tuollainen 3+3 kasetin satsi kestää kyllä todella pitkään. Kaunishan se muoviroskis ei ole, mutta meillä se on kakkakaapissa sisällä eli ei näkyvissä.

Ja mikä parasta, sanoo Eppu, kun kasetit tilataan postitse, ne tulevat pahvilaatikossa. Jee!

Kommentit

 1. Fiksua! Ja aina toivottavaa, että vaikka kaikki tavarat tuotaisiin kotiin pahvilaatikoissa ;-)

  VastaaPoista
 2. Apua! Itse käytän myös,tilannut zp:sta kerralla paljon,vielä jäljellä,joten en tajunnut zp:n lopettaneen.muut nettikaupat myy täyttöpusseja,onko joku syy miksi et tilaa niistä?

  VastaaPoista
 3. Silloin kun Zooplus lopetti kyseisen tuotteen, ei sitä ainakaan muista nettikaupoistakaan löytynyt ja tästä oli puhetta mm. nettipalstoillakin. Siksi siirryin vaippakasetteihin.

  Eli mikä nettikauppa nyt sitten myy niitä Litter Locker II:n kasetteja? Vinkki olisi kiva.

  VastaaPoista
 4. Hei
  Mustin ja Mirrin verkkokauppa, eBay, Amazon mm. Kirjoita googleen Litter Locker 2 niin antaa useampia vaihtoehtoja mm. brittiläisiä verkkoeläinkauppoja. Kati

  VastaaPoista
 5. Petplanet.co.uk on ZP:aa halvempi,mutta postimaksun takia kokonaishinta kalliimpi,jos vähän tilaa. Kati

  VastaaPoista
 6. Ai katsos vaan, Mustissa ja mirrissä olisi, en tiennytkään. Toki sen tiesien, että esim. Amazonista saisi, mutta ajattelin lähinnä kotimaisia kauppoja. Ulkomailta tulee helposti postimaksut kalliimmaksi, kun tosiaan kotimaasta saa tuota vaippapussia, joka on ihan sama tuote käytännössä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!