Kuin kaksi marjaa


Täällä on oltu jonkun aikaa hiljaa, ja ihan vaan sen takia kun ei saa kuvia tässä harmaudessa (kun täällä ei tykätä kuvata salamalla). Meillä olisi hieno "uusi" raapimavehjekin esiteltäväksi, vaan ei. Kirkkaina hetkinä henkilökunta on yrittänyt saada pojat poseeraamaan tositoimissa, vaan ei, kun kameran ottaa esille, pojat hyppäävät pois. Iltaisin sitten kuitenkin möyhytään täysin rinnoin.

Eilen oli ohikulkeissa pakko napata kuva huonosta valaistuksesta huolimatta kun ohikulkeissa Linnan katolla oli sellainen näky, mistä tuli mieleen tuo toinen marja. Sen kuvan varastin tylysti netistä, anteeksi. Älkää viekö putkaan.


Koska kuka sitten hoitaa tätä kirkassilmää, jos henkilökunta viedään putkaan? Ja sen kaveria (se makasi myös tuolla kopassa, mustana möykkynä).

Kommentit

 1. Hämmästyttävä yhdennäköisyys! Yliluonnollista! Kadonnut kaksoisveli??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, että tämmöttinen velipoika löytys meidän kopasta.

   Poista
 2. Ihana! :D Ohhoh, ai ette käytä ollenkaan salamaa! Mulla se on käytössä kaikissa sisäkuvissa, heijastan sen katon kautta niin valosta tulee mukavan pehmeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole ollut käytössä kun en oikein tykkää, kun kadottaa syvyyttä ja varjoja. Mutta on vaan hyväksyttävä sekin että valo ei sisällä riitä ja katsotaan nyt saako opiskelemalla sellaista jälkeä, että sitä viitsisi käyttää.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!