Salama-Chandani

Salamakurssi lähentelee loppuaan ja eilen matkalla kurssi-iltaan henkilökunta poikkesi vierailemassa pitkästä aikaa Ausare-kissalassa moikkaamassa tuttuja. Kuvailtiinkin vähän, kun kerran vermeet olivat mukana ja assistenttikin heiluttamassa huiskaa. Luksusta yhden hengen henkilökunnalle.

Äiti ja tytär. Me ei kattota kameraan, ei varmasti.


Gerizah-täti. En katto kameraan, näytän hienoa ranskalaista profiiliani.


Osiris-setä. En katto kameraan. Melkein katton, mut en kuitenkaan.


Chandani päätti peseytyä kesken kuvausten. Onhan se hyvä aika huolehtia itsensä kuvauskuntoon samalla kun kuvaaja säätää kameraa.


Sitten lähti. Kun Chandanin oma henkilökunta oikein vispasi huiskaa, saatiin muutama leikkimiskuvakin. Porukan nuorin oli tietysti se, joka asiasta jaksoi innostua. Muilla oli enemmän päiväunet tai ruoka mielessä.Vuoden iästään huolimatta Chandani on vielä todella pentumaisen näköinen ja äitiään ja tätiään pienempi selvästi. Silmätkin ovat vielä aika keltaiset. Mutta tosi ihanan oloinen tyttö tämä Epun veljentyttärentytär on.

Kommentit

 1. Hurmaavan kauniita kissoja. Jännää, että kuvat vaikuttavat lähes mustavalkokuvilta, kun ainoat väripilkut ovat huiska ja kissojen silmät.

  VastaaPoista
 2. Juu, varsinkin hopeatäplikkäät maut ovat täydellisiä kuvauskohteita, kuin luonnon oma harmaasävykartta. Valkotasapaino on helppo säätää, ainakin jälkikäteen, kun silmiä ja nenänpäätä lukuunottamatta kaikki valkotasapainoa pois vääntävät sävyt voi vääntää nollille tai lähes. Hehkulampun keltaisessa valossakin kuvista voi huoletta vääntää keltaiset pois ja kas, mau on oikean värinen. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä käynnistä ja hienoista kuvista! Chandiksen silmät vihertävät yleensä jonkin verran, oikeassa valossa kun katsoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli käydä, niinkuin aina. Ja silmien väri vaihtelee valon mukaan hurjasti, meidän aikuisillakin pojilla, saatika nyt sitten kuvissa.

   Poista
 4. Kyllähän tuollaisia profiileja kuvaa ihan ilokseen! Ja Osiris... lääh. Menisin sen kans vaik naimisiin! Ihana misse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osiris on niiiiin herrasmies. Ensin ei näy missään, sitten tuntee pehmeän sipaisun pohkeessa ja siinä hän on.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!