Väläyksiä

Talven pimeydestä turhautuneena henkilökunta on lähtenyt opiskelemaan salaman käyttöä. Samalla kurssilla on siis sekä Maukulan Mamma kuin Naukulan Mammakin. Ilmeisesti kissabloggaajien kesken on pientä kilpailuhenkeä, koska Naukulan Mamma yritti heti kärkeen sokaista henkilökunnan, epäilemättä sabotoidakseen opintojen edistymistä.


Pojat eivät ole kovin innostuneita salamakuvaajalle poseeraamisesta. Mauno ei millään lähtenyt leikkiin, vaikka henkilökunta hiki päässä huiski huiskan kanssa ja yritti saada vähintään katsekontaktia, ellei jopa pientä tassun nostoa kameraa kohti. Ei leikityttänyt vanhaa poikaa ei. Taloon tarvittaisiin selkeästi joko nuorta energiaa tai pätevä kuvausassistentti.

Mauno selvästi myös häiriintyy hieman salaman käytöstä, vaikka toki suoraan päin ei salamaa läväytetäkään vaan katon tai seinän kautta. Aina kuitenkin Maunonkin silmät räpsähtävät kiinni salaman välähdyksen jälkeen.

Henkilökunta ei ole koskaan ollut oikein salamalla kuvaamisesta innostunut, koska salama tuppaa tappamaan tunnelmaa aika tehokkaasti, mutta koska talvi on pimeä ja kalustokaan ei ole ihan pro-tasoa, on nöyrryttävä ja otettava apua vastaan. Katsotaan mitä tämä oppi poikii ja pääseekö siihen makuun osaamisen kehittyessä.

Kommentit

 1. Bloggaajamammojen cat fight :D :D :D jäämme seuraamaan tuloksia suurellä mielenkiinnolla!

  Ja hieno kuva Maukasta, Tykkään puoliprofiilista, ja kropan jäntevyys tulee hienosti esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan miten käy tämän viikon kurssikerralla, joutuuko jatkossa pistämään aurinkolasit ja kypärän päähän opintoihin.

   Poista
 2. Samalla kurssilla - kiva! Siinähän treenaatte :) Ei o kyllä kuvissa ollut valittamista tähänkään asti. Mallit on aina upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenataan juu, katsotaan mikä on tulos sitten kun opit on otettu. Mallit on onneksi aina priimaa.

   Poista
 3. Salama on kyllä talvella ihan ehdoton. Meillekin pitäisi sellainen ostaa.

  Toivottavasti mallit alkaisivat tulla juttuun salaman kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miten henkilökunta alkaa tulla juttuun! Vielä ollaan kyllä luonnonvalon kannalla, jos vaan sitä olisi.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!