Aurinkopesula

Kevät hellii auringonpaisteella ja lämmöllä ja parvekkeen ovi saa olla auki ihan koko päivän, aamusta iltaan. Eppu ei tunnu kovin kiinnostuneelta parvekkeesta, mutta Mauno kiipeää hyllyyn ahkerasti nuuskimaan keväisiä tuoksuja.


Maunolla on paha tapa loikata hyllyltä alas heti kun henkilökunta saapuu parvekkeelle. Erityisen takuuvarmasti tämä tapahtuu, jos henkilökunta saapuu kameran kanssa. Niin on monta köllöttelykuvaa jäänyt ottamatta, kun Mauno on välittömästi pompannut ylös ja loikannut alas hyllystä.

Tänään kuitenkin pesuhetki oli sen verran intensiivinen, että henkilökunnasta ei välitetty ja henkilökunta sai jopa käydä hakemassa kameran. Pikkuisen oli turhan pitkä putki kamerassa ja tuli aika tiukkaa lähikuvaa, mutta se olisi jo ollut nenänkaivuuta, jos olisi lähtenyt putkeakin vaihtamaan. Ei oteta sellaisia riskejä.

Joskus kauan sitten kun Mauno oli pieni poika, eikä Eppua edes ollut vielä, henkilökunta ulkoilutti Maunoa pihalla kun vanha rouva tuli kertomaan, että on hyvä kun kissa saa ulkoilla, auringosta se saa vitamiineja turkkiinsa ja nuolee ne siitä sitten itselleen. Tämä hyvä. Tänään ainakin tuli otettua oikein tuju annos aurinkovitamiineja.

Kommentit

 1. Nyt onkin monta kuvaa joissa M ei ole yhtään huolestuneen näköinen!

  Juu auringonvalo kuulemma jotenkin tekee D-vit turkkiin, ja sehän on hyvä se. Nää kissahenkilöt jaksaa kyllä lojuakin auringossa oikein vitamiinikuormien verran. Iteltä ei moinen onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehdi olla huolestunut, kun on pesuhetki kesken!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!