Rakas punajuuri

Jotkut lelut vaan on parhaita. Meillä erittäin suosittuja ovat Zooplussan "punajuuri ja palsternakka", sellainen kahden minttulelun paketti, missä on punainen ja valkoinen vihannes tai joku mikälie. Niitä aina välillä sujautetaan pisteillä mukaan lähetykseen. Suosio on taattu. Tänään Mauno nautiskeli punajuuren kanssa. Erityisnautinto oli se, että sängystä oli riivitty lakanat pyykkiin, ihan parasta möyhyä ja illalla pääsee vielä osallistumaan petaamiseen! Henkilökuntakin tykkäsi kun sai valkoisen tausta kuviin ryppyisen lakanan sijasta.

Kommentit

 1. Just tuollaiset juurekset tai kasvikset ovat parhaita! - Pepsi porkkanan ystävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄÄÄ, meidän porkkanat meni pois. Toinen imuriin ja toinen roskiin, oli ällö. Henkilökunta ei ole löytänyt mistään uusia, ne oli ehkä parhaita ikinä.

   Poista
 2. Meilläkin punajuuri on ikuinen suosikki! Vaikka muitakin kissanmenttuleluja kyllä löytyy, mutta ne eivät jaksa paria kertaa useammin kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä todella hyviä ja kestää Maunon nutuutustakin jonkun verran.

   Poista
 3. Vallan huumaava juures, erityisesti iloisella silmällä varustettu:) - nenärypyt sen todistavat! Tässä mahtavat kuvat kotimaisten juuresten kamppanjaan.

  Monokromaatti-Makkonen yhdistettynä punaiseen ja vihreään - hieno! Tiilenpunainen kirsu kirsikkana kakun päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä kuvista tuli jotenkin jouluinen fiilis, mutta sitten iski flashback joulukuvista ja ei ei ei...

   Poista
 4. Maunon naamasta ja tassuista oikein näkee miten hurmioitunut hän on. <3
  Onkohan nuo ihan puhtaasti kissanminttuisia vai onkohan seassa valerianaa? Voisin testata meidän neitiin jos on muutakin, pelkkään kissanminttuun kun Anni ei reagoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan henkilökunnan nenään haise valeriaana, ja yleensä sen kyllä haistaa. Mutta erityisen hyviä minttuleluja ovat, varsin rakastettuja meillä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!