Kiss from a rose


Henkilökunnalla kävi vieras, joka toi ruusukimpun - jonka Mauno päätteli olevan salaattia ja hänelle tuotu. Sitä ei pitänyt ruusuista erossa mikään. Ilmeisen herkkua (eikä ainakaan löytämälläni myrkyllisten kasvien listalla).


No, noin 15 sekuntia kuvan ottamisen jälkeen, henkilökunnalla vielä kamera kädessä niin kaatuihan se maljakko. Mitälie litran verran vettä lattialla ja pöydällä. Lattianraoissa. Lautasliinanipussa. Toivottavasti ei alakerrassa sentään.

Nyt kimppu on lyhennettynä kirjahyllyssä ja hiljaa piipittävä Mauno sen alla lattialla. Henkilökunta mietiskelee mihinkähän sen uskaltaisi yöksi laittaa. Periaatteessa Mauno ei helpolla kirjahyllyyn pääse, mutta kun kiinnostus käy kovaksi, pääseehän se. Ja taas litra vettä lattialla, ja kirjahyllyssä.

Koko asunnossa ei taida olla yhtään paikkaa johon Mauno ei pääsisi...

Kommentit

 1. Jos on odotettavissa, että kukkasia tulee useamminkin, käyt Ikeasta ostamassa sellaisen ihkun Detolf- vitriinin ja päjäytät keskelle olohuoneen lattiaa.

  Se sopis niin sulle muutenki... :D

  VastaaPoista
 2. Meilläkin ruusut ovat salaattien aatelia. Piilotetaan pikkueteiseen yöksi ja päivisin maljakko on suosiolla lattialla (kun kaatuu, ei mene rikki) ja vain vähän vettä. Ruusu sinänsä ei ole myrkyllinen, mutta blogissani kommentoijat varoittelivat kasvattamisessa käytetyistä myrkyistä.

  VastaaPoista
 3. En voi muuta sanoa, kuin: kuulostaa niiiiin tutulta! :D

  VastaaPoista
 4. Tuo on niiin tuota kissanomistajan arkea :) Mihin pistää tavrat jotka haluaa pitää ehjinä, kun kissä pääsee joka paikkaan..?
  Itse olen joutunut pitämään kukkasia kaapissa piilossa, kun kissa pääsi joka paikkaan edellisessä asunnossa.. :D

  VastaaPoista
 5. Uuni on takuuvarma mesta piilotella juttuja... Tosin kukkakimput on ehkä hankala taitella sinne :-D mutta nuin muuten. En tiedä onnistuisiko ruohon kasvatuskin uunissa, riippuu varmaan minkä verran ikkuna päästää valoa sisään.

  Mauno on kyllä ankara menijä, siltä ei voi piilottaa mitään korkealle nostamalla niinku meillä. Meillä ruohoa onneksi voi kasvattaa lasiovellisessa kaapissa.

  VastaaPoista
 6. Pitänee jatkossa varoittaa ritarillisia miesvieraita, että ruusukimppuja ei kannata tuoda... huoh.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin