Vuosipäivä

Vuosi sitten treffattiin ekan kerran pienen tuhisevan palleroisen kanssa. Sillä oli siniset isot silmät, hienot täplät pörröisessä turkissa ja se kurkkaili innokkaana pentulaatikosta. Valitsin sen omakseni.

Siellä se nyt nukkuu päikkäreitä sängyssäni. Ja on vuoden aikana tuottanut iloa ja rakkautta sydämen täydeltä ja vähän ylikin. Paras ostos ikinä! Isot kiitokset Chai-lain Annikalle ja Maunon kasvattaneelle sijoitusperheelle, sekä tietysti äiti-Neffille ja isä-Simballe hyvistä geeneistä!

Meillä edelleen jänskäillään vappupalloa. Pallo vietti kaikkien yöunien vuoksi yönsä vaatekaapissa ja siellä se on nytkin, Maunon vedellessä päikkäreitä.

Höyhentupsua rämpättiin ja lahdattiin innolla, mutta silti itse pallo aiheutti pieniä huolestuneita katseita. Ettei se vaan hyökkäisi sieltä katosta päälle... Illalla kun Mauno nukkui vakioiltatorkkujaan henkilökunnan sylissä, piti vähän väliä nostaa päätä ja kurkata sinne kattoon ja palloon.


Aamulla pallo oli edelleen pelottava. Kun henkilökunta meni lattialle istumaan ja veti pallon viereensä pallolle piti sähistä. Ja sitä piti kierrellä puolen metrin säteellä ympyrää. Mutta höyheniä pallossa voi aina rämpätä...

Koko keittiö on vähän pelottava paikka nyt, kun siellä se pallo oli eilen ensimmäistä kertaa. Keittiön läpi kuljetaan juosten ja nurkan takaa tullaan varovasti kurkkien. Josko se vaikka olisi siellä katossa edelleen.

Ehkä nämä psykologiset traumat korjaantuvat ajan kanssa. Ensi vappuna emme ehkä osta palloa, vaikka se höyhenleikki kiva juttu olikin.

Huoh. Kaikki hyvät ideat eivät toimi.

Kommentit

 1. Maunon eilinen video-mau' unta oli hauska! :)
  Oikein hauskaa vappua Maunolle ja palvelusväelle! ;)

  VastaaPoista
 2. No voihan pallo! Meillä viis veisataan palloista, heliuimista katossa tai tavallisista lattialla. Liian isoja Annin aivoille. ;)

  VastaaPoista
 3. Vuosipäiväonnittelut Attelta ja henkilökunnalta! :)

  VastaaPoista
 4. Heh!
  We brought some balloons home from Vappu, too.
  Cassandra wasn't really interested, but Ramses was.
  The wire hanging from it was a great toy, but as soon as the balloons came down Ramses chickened out and ran under the couch.

  Hero he is :D

  VastaaPoista
 5. Vuosipäiväonnittelut täältäkin! Ensikohtaaminen on varmasti jäänyt ikuisiksi ajoiksi mieleesi, kenties jopa Maunon mieleen. :) Minäkin muistan ensikohtaamisen C:n kanssa, mitään niin siroa, harmaata ja veistosmaista enkä varsinkaan suloista en ollut koskaan nähnyt. Silloin minulla ei vain ollut aavistustakaan, että se suloinen muuttaisi muutamaa kuukautta myöhemmin meille asumaan!

  VastaaPoista
 6. Ramses, Mauno's brother in arms! Exactly the same intrest but when the balloon moves - eeek!

  VastaaPoista
 7. Ours were sinmple champagne advert balloons, no scary colorful huge things like yours. I'd say that proves that Mauno is much braver than Ramses. ;c)

  VastaaPoista
 8. Maybe the Moomin balloon wouldn't have been so scary, but I just didn't want to buy one. I was looking for something very compact and smallest possible and came up with this. I have to admit that the eyes can be a bit spooky.

  And I really admire Mauno to be so brave he keeps on tapping the balloon, no matter how much he's scared of it. Today he didn't hiss at it anymore. :)

  VastaaPoista
 9. Actually, with those eyes the balloon looks a bit like Totoro. Maybe a Totoro-balloon next year?

  VastaaPoista
 10. Or maybe not a balloon at all next year...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin