Sisustuskehitystä


Mauno ihastui taannoin kuolasuojana olleeseen pyyhkeeseen ikkunalaudalla niin ettei henkilökunta raaskinut takavarikoida sitä pois. Sisustussilmää se kuitenkin riipi.


Henkilökunta on ollut laiska eikä ole saanut aikaiseksi ommella ikkunalaudalle sopivaa alustaa köllöttelyyn. Onneksi muistin ja kaapin syövereistä kuitenkin löytyi vielä palanen Linnan rakenteluun käytettyä vihreää terassimattoa, joka sattui sopimaan juuri passelisti ikkunalaudan leveyteen. Sillä on nyt köllötelty innokkaana, ja mikä parasta, se ei pohjan kuminappuloiden ansiosta myöskään mene mykkyrälle tai luista, jos sattuu kaahaamaan ikkunalle sata lasissa. Tai tuhat.

Sitäpaitsi niitä pohjan nappuloita on ihana nävertää...


Vielä kun saisi aurinkolasit.

Kommentit

 1. Hitsi kun paistaa aurinko silmään, tassun alle piiloon :) Mauno on kyllä ihana. Ja odotan innolla myös uutta tulokasta, on se niin suloisen näköinen.

  VastaaPoista
 2. Eiku eiku! Nyt annat sen sinisen pyyhkeen olla siinä, koska siinä on jo paljon Maunon hajuja. Sillä suoritat sitte sen hajujen vaihdon jonka kuvasin tuolla pari artikkelia taaksepäin. Ja mustan pennun kotiin myös tieto, että pennun lempparimakuualusta lähtee Manulle viikoksi ennen kodinvaihtoa.

  Tää hajuvaihto ei oo mitenkään mun keksintö vaan ihan vakiona esim. Hesyllä kun heiltä lähtee kissa kotiin jossa on jo toinen kissa.

  VastaaPoista
 3. Kyllä meillä on kuule Zepulainen hajunvaihdot tiedossa ja suunniteltu, ällös huoli!

  VastaaPoista
 4. Nonni, johan löytyi hyvä ratkaisu kaikkia osapuolia miellyttämään :)
  Kyllä tuossa nyt kelpaa köllötellä ja käskyttää henkilökuntaa ;)

  VastaaPoista
 5. No hyvä :-)))

  Monet vaan yrittää kylmiltään, ja must se on aika turhaa, koska keinoja on olemassa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin