Eikä siinä vielä kaikki...

Kun kerran vauhdissa oltiin, henkilökunta töräytti vielä toisen samanlaisen pesän, tosin Epun kasvattajan toiveesta ja ehdotuksesta Clipper 2 -boksin mitoituksella Enna-siskolle. Pesä syntyi eilisellä harjoituksella helposti parissa tunnissa ja sopii Clipperiin kuin nakutettu. Niinpä meillekin varmaan syntyy samanlainen matkapesä myös Maunon koppaan, vaikka Mauno aika vähän matkustaakin.


Välittömästi pesän testiasennuksen jälkeen - itse asiassa jo ensimmäisellä pesällä mallatessa - Mauno kävi testaamassa pesän. Ja lähti matkalle: Höyhensaarille. Mauno nimittäin vetelee sikeiltä parhaillaan kopassa pesässä.

Eppu epäluuloisena ensin pakeni sohvan taakse kun henkilökunta haki pesän kaapista, Maunon jälkeen kävi pikaisesti katsomassa mistä on kyse ja meni sen jälkeen tunniksi paperikassiin nukkumaan. Asiat kissamaiseen arvojärjestykseen, täällä ei kissanpesissä nukuta! (paitsi Hölmö-Mauno)

Mutta olemmeko jo kertoneet, että meillä asustaa myös labradorinnoutajanpentu?

Kommentit

 1. Labbis! Eikä <3

  Vaadimme paljon kuvia ja kertomuksia kissojen ja koirien yhteiselosta! =)

  VastaaPoista
 2. Ehkä Mauno ei olekaan hölmö kissanpesän käyttäjä - ei varmasti! - vaan viisaasti mennyt labbissuojaan? Pesä on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 3. Huh, miten se Eppu voi näyttää tuommoselta jättiläiseltä? Olettaen nyt etten mennyt täysin lankaan? :D

  t:ahkerasti blogianne seuraava C

  VastaaPoista
 4. Eppu on mun suosikki! Luen ahkerasti blogianne ja könsikäs-Eppu on ihan mahtava! On Maunokin, mutta Epun meininki saa mieleen jo edesmenneen oman "bodari-kissani". Kiitos, kun jaksatte päivittää blogia näin ahkerasti. <3

  T: Eppu-fani

  VastaaPoista
 5. Itsekö tehty on tuo kopan lämmitin? Hieno idea. Tyttäreni kisut joutuvat matkustelemaan usein ja ajattelin, että pitäiskö minunkin tehdä tuollainen niille...

  VastaaPoista
 6. C: kuvakulma, Anonyymi: kiitos, Paulette: http://maukuja.blogspot.com/2009/10/toppaa-paalle.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin