Isompi ahteri - isompi loora

Epun matkavessa, pienempi Sturdi, on käynyt ahtaaksi, eikä herra selvästikään tykkää asioida siinä. Ahteri kyllä nippanappa mahtuu sinne, mutta kuopiminen on vaikeampaa. Henkilökuntakaan ei tykkää, kun sitten on hiekat pitkin lattioita.


Siispä piti saada isompi loora, uudelle isommalle ahterille. Samanlainen Sturdi, nyt valkoisena, löysi vihdoin tiensä perille ja se on ollut ahkerassa testauksessa. Ei tosin hiekkalaatikkokäytössä vaan ihan nukkumapaikkana.

Ajatus on, että näyttelyhäkissä varmaankin edelleen käytetään pienempää looraa, Eppu ei yleensäkään tykkää näyttelyn aikana käydä vessassa, vaikka makoileekin vessaloorassa mielellään (ja henkilökunnan harmiksi, hiekkaista kissaa ei ole kiva esittää). Hotellissa ja muuten reissussa sitten käytetään reilumpaa looraa. Niin myöskään ei tarvitse tyhjentää ja pakata hiekkoja, vaan toinen loora lähtee näyttelyyn, toinen jää hotelliin.

Testauksessa seuraavan kerran kuun lopussa Turussa.

Kommentit

 1. Nytpäs kysynkin heti (vaikka olet jo varmaan kerran ainakin sanonut), että kumpana päivänä tulette ja kumman kissan vai molempien kanssa? Aloin tekemään listaa, ketä kaikkia blogikissoja tulee ja minä päivänä kun AINA jää joku katsomatta kun pää on niin pahvia aina näyttelypäivinä ja sitten harmittaa :D

  VastaaPoista
 2. Maunohan ei näyttele, joten Epun kanssa vaan reissataan ja tarkoitus on tulla molemmiksi päiviksi, jos ei suunnitelmiin tule muutoksia.

  VastaaPoista
 3. Listaan merkitty! Kai Eppua saa tulla ihastelemaan lähempää? =) Me ollaan myös molemmat päivät.

  VastaaPoista
 4. Joo, Eppu on varmaan ainoa mustasavu mau molempina päivinä, sunnuntaille tulee sen isoisoisä, joka on hopea, mutta muista maukulaisista en tiedä. Joten helppo löytää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin