Ludde-lammas

Henkilökunta nappasi Ikea-keikalla uhkarohkeasti riskin ottaen mukaan Ludde-lampaantaljan. Meillähän on jo yksi sellainen, lyhytkarvainen harmaa, ikkunalla Maunon persuuksien lämmittimenä kun hän tiirailee puluja. Eppu on sitä käynyt välillä raastamassa, mutta pysynyt kohtuullisen hyvin ruodussa.

Pastilli-tuoli on poikien lempparipaikkoja, mutta ilman päällistä "hieman" sähköinen. Siinä on pidetty poikien kankaisia peittoja, mutta ne ovat aika liukkaita ja menevät heti myttyyn. Taljassa on hyvänä puolena se, että sen kääntöpuoli on nahkaa, joka ei luista.

Talja tuoliin ja ensimmäisenä Eppu ryntäsi paikalle ja kävi riipimään sitä. Henkilökunta hieman neuvotteli asiasta ja Maunokin laskeutui pesästään kirjahyllyn päältä tutkailemaan mistä on kyse.


Hmm, vaatii selvästi tarkempaa tutkimusta.


Ja eikun pötkölleen.


Mauno totesi, että vallan mainio ja pehmeä pesä ja otti heti useamman tunnin päivätorkut. Selkeästi heti erittäin kovaan suosioon.


Ihan hirveästi Eppu ei ole taljaa riipinyt, mutta pientä yritystä aina välillä ilmenee. Onneksi Eppu ottaa henkilökunnan komentelun aika tosissaan, joten ehkä Luddella on jotain mahdollisuuksia.

Jos ei, niin eipä tästä kovin korkealta putoa. 29,95 euroa.

Kommentit

 1. Oooh, Ludde on ihana! Erityisesti Pastillin päällä. :) Meillä oli Ludde pitkään vuorotellen lattialla ja tuolilla, mutta keritsijämestari Koponen villiintyi siitä niin, ettei sitä ole uskaltanut pitää näkyvillä enään lainkaan. Voi paimenpoikia.

  VastaaPoista
 2. Oliko tuo Ludde tosiaan noin edullinen? Muistin ihan hinnan olevan 39 €, vai onko kyseessä se pienempi malli?
  Joka tapauksessa kivalta näyttää ja Eppu on ihana, kun se joka kuvassa vaan istuu ja toljottaa Maunoa liikkumatta itse minnekään. Suloinen.

  VastaaPoista
 3. Hinta oli Ikea Family -kortilla tuon.

  Ja kyllä Nelson on selkeästi Epun veli ja lampaantappajien sukua. Mauno on aristokraattisukua ja sille lammas on vain persuuksenlämmitin.

  VastaaPoista
 4. Meillä on sama talja (tosin second hand ostos) toisen kissan suosiossa, toinen pelkää sitä. ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä on aina välillä testattu, josko lampaantaljat ja Toto voisivat olla samassa talossa. Sen jälkeen kun Toto oli ripustellut lampaankarvaa oliivipuuhun, josta hän oli ensin repinyt lehdet pois, taljat olivat aika kauan piilossa... Sitten ne pääsivät uuteen testiin, mutta joutuivat taas piiloon, kun Toto oli purrut keskelle taljaa ison reiän.

  Jotkut luulevat olevansa hurjia susia lammaslauman kimpussa...

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on tuollainen Ikea-talja :) Joskus sitä täytyy vähän riipiä, mutta onneksi on saanut olla suht rauhassa. Onkohan teidän talja isompi, meillä maksoi pieni muistaakseni 10-15 €.

  VastaaPoista
 7. Ihana pesä! Meillä on ollut talven ajan kuljetuskopassa pieni talja, josta molemmat kissat tykkää ihan hulluna :)

  VastaaPoista
 8. Meilläkin on tuo Ludde ollut ihan kisujen pentuajoista lähtien. Heron sitä aina leipuroi eli tassuttelee hellyydenkipeänä :) Jouluksihan me ostettiin sellainen pienempi talja joka on milloin missäkin. Yleensä sohvalla olohuoneessa. Molemmat taljat ovat erityisesti Heronin mieleen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin