Matkavarustelu kiihtyy

Henkiökunta on pidempään jo kaavaillut Epulle lähinnä näyttelyreissuilla kulkevaa pesää, joka olisi kevyt kuljettaa, ei järjettömän suuri kooltaan ja mahtuisi/sopisi hyvin häkkiin. Sellaista ei oikein ole tullut vastaan missään. Yhtenä vaihtoehtona mielessä oli valkoisen karvapesän - kissanäyttelyissä kävijät ainakin tietävät saksalaisen myyjän, joka myy tuhatta erilaista luonnonvalkoista karvahommelia - ostaminen ja värjääminen sopivaksi. Päässä on muhinut myös ajatuksia itse tekemisestä, vain aloitekyky on jäänyt uupumaan.

Eilen jälleen erään musertavan ompelutappion - henkilökunta todellakin on ns. käsi ompeluhommissa - jälkeen sisuuntuminen koitti ja pesä alkoi syntyä. Ensimmäisen osan kanssa joutui hieman purkamaan ensimmäistä versiota, mutta loppujen lopuksi puolenyön tienoissa kasassa oli jonkinlainen pesäksi nimitettävä rakennelma.


Kuten kuvasta näkyy, suosio on valtava eli kumpikaan ei koskekaan. Siinä selkeästi lukee "Kissalle". Mutta katsotaan kun reissuun päästään.

Kangas on Ikean tukevaa ja ihanan edullista kangasta, jota meillä on käytetty moneenkin asiaan. Täytteenä vanua.

Kommentit

 1. Hienot on pesät ja loorat velipojalla. Meillä joudutaan tyytymään vanhoihin varusteisiin kun ei nää täällä osaa mitään tehdä eivätkä raaski joka näyttelyyn ostaa uusia. Ihan pöljää. Aina siinä samassa pesässä saa kököttää. Ja loorakin on pieni.

  VastaaPoista
 2. No mutkun teikä on puolet pienempi niin pienempi loorakin vissiin menee?

  VastaaPoista
 3. No eihän meikän pissat mahdu edes noihin täällä kotona oleviin varastolaatikkoihin. Seinille pitää suihkia! Peppuni voi olla pieni, mutta egoni ei.

  VastaaPoista
 4. Ihana pesä, melkeinhän tässä iskee ompeluinspis! Meillä tosin taitaisi jäädä pesät hopeasijalle, kun ihan perinteiset pahvilaatikot on kuitenkin meidän kattikaksikon mielestä niitä kaikista parhaita lekottelupaikkoja :).

  VastaaPoista
 5. Jos vaikka laittaisit pesän jollekin pöydälle tai hyllylle ja sinne hedelmiä tai jotain koriste-esineitä. Maunolle ja Eppulle pari kieltoa ettei saa koskea. Mahtaisikohan suosio nousta? Voi tietysti olla liian läpinäkyvää ;)

  VastaaPoista
 6. Hmmm, jos sinne laittaisi kukkia?

  VastaaPoista
 7. Tosi mummo nostaa kukkahattuaan Sitruunan ompelutaidoille ihan oikeasti! Katteeks käy.
  Täälä myös totatettiin ihan läänin pääkaupungista syksyllä jommalle kummalle kissalle tahansa melkein 50 euron nukkumapesä. Selvä se, että siihen ei kosketa edes viiksikarvalla, vaikka kuinka sen paikkaa siirtelisin. Huoks, huoks!
  Vaan jos sattuu joku pieni ilmaislehti sängyn päälle, niin siihen kyllä ängetään nukkumaan. :)

  VastaaPoista
 8. Siisti pesä! Nyt tosiaan tarvii vaan virittää ne kiellot ja estot että mesta alkaisi varmasti kiinnostaa :-D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin