Kevät toi, kevät toi, maukunan...

Mauno on todellakin herännyt kevääseen. Äänenvoimakkuus on noussut usealla desibelillä ja ääninäytteitä annetaan tiheään tahtiin, erityisesti aamuisin ja nimenomaan ennen kellonsoittoa. Muutenkin herra koettelee sekä henkilökunnan että välillä myös Epun hermoja hyperaktiivisuudellaan. Koko ajan pitää olla rämppäämässä jotain.

Selkeästi osa huutelusta kohdistuu ulkoilmaan. Pitäisi siis päästä ulos. Vielä ei olla käyty edes kokeilemassa, mutta sinne tekisi mieli. No, odotellaan kuitenkin pihan kuivumista ja aurinkoisempia päiviä.

Jos ei pääse ulos jahtaamaan puluja, pitää samaa hommaa harrastaa sisällä.


Eppukin on keksinyt uuden aamuhuvin. Henkilökunnan nenän täppäilyn tassulla. Ennen kellonsoittoa toki.

Huoh. Kuka veisi kevään pois?

Kommentit

 1. Eläinlääkäri? Tosin eikös pojat ole leikattu?

  VastaaPoista
 2. Juu, ei ole eläinlääkäristä apua, pojat ovat jalokivensä menettäneet aikoja sitten.

  VastaaPoista
 3. Meillä on vähän sama meininki, kun vanhempi kissa on herännyt talvihorroksestaan... Molemmat kissat on tosin aika hiljaisia, joten siinä mielessä meillä on hieman eri tilanne! ;)

  VastaaPoista
 4. Jep, kevät on ihanaa..meijän pojilla onneksi huomenna eläinlääkäri saattaa vähän tuoda helpotusta asiaan. Eivät tiedäkään vielä mikä on edessä :D

  Kiitos muuten ihanasta blogista! Käyn päivittäin tarkistamassa onko jotain uutta tekstiä ja saat kyllä minun päivääni piristettyä monta kertaa teksteilläsi! Hyviä kuvia myös :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin