Herra Hermopinne

Jos Eppu onkin lempeä löpsykkä ja Massuhoitolan vakiasiakas, Mauno osaa olla vaativampaa laatua. Jos sitä jokin ärsyttää, yleensä se on ruuan puute tai väärä laatu tai halu päästä ulos, henkilökuntaa pitää hieman herätellä. Herättely tapahtuu tietysti ärsyttämällä ja tekemällä kiellettyjä asioita, siitähän sitä huomiolla palkitaan.

Maunon lempihuomiokerjuuta on tavaroiden tiputtelu ja muovipussien repiminen. Yleensä tavarat alkavat tipahdella eteisen kaapiston päältä, hiljalleen, yksi kerrallaan kopsahdellen. Täp täp täp KLONK. Täp täp täp KLONK. Kunnes henkilökunta tulee paikalle.


Tällä kertaa tiputeltavien tavaroiden lisäksi bonuksena on ollut myös muovipussi jota silputa. Syyllinenkin on paikalla. Maunohan ei kyseistä touhua mitenkään häpeä tai pakoile, se katsoo suoraan silmiin ja jos ei haluttua tulosta tule, täpsyttelee seuraavan tavaran alas, katsoo perään että kah, tippui, ja katsoo sitten henkilökuntaa silmiin, että joko alkaa tapahtua... vai täp täp täp?

Eppu taas ei kyseistä harrasta ollenkaan, jos jotain Epulta tippuu, se on aina vahinko. Mauno taas on niin ketterä, että vahinkoja ei sille tapaa sattua, se tiputtaa tahallaan.

Kommentit

 1. Hyvä Maukka! Vaikka emme läheisiä sukulaisia olekaan, kuulostat siltä, kuin olisit oma poikani!

  VastaaPoista
 2. Mun vanha kissa käytti tuota samaa taktiikkaa ja tiesi, että minut saa tavaroita pudottelemalla takuuvarmasti paikalle. :D

  VastaaPoista
 3. Meidän edeltäjä osasi kans tuon. Nero. Me ei vielä... toimiskohan se oikeesti? Pistetään harkintaan! Hyvä, Maukka!

  VastaaPoista
 4. Jee Maukka! Olet oikealla tiellä. Itse en kyllä niinkään tiputtele tavaroita, mutta rämppään ja puren taulunkulmaa. Toimii! Kokeile ihmeessä!

  t. CISU

  VastaaPoista
 5. Meidän Piulla on tismalleen sama taktiikka. Kaikki tavarat tv-tasolta putoilee yksi kerrallaan, kunnes henkilökunta havahtuu antamaan namia. Luulen että siinä on pieni kannustuksellinen virhe - nami irtoaa ennenkuin vuoroon tulisi kaukosäädin tai kännykkä - joita meillä on jouduttu muutamaan otteeseen uusimaan tai kokoamaan palasista... hyvin tehokas kerjäntäkeino joka ruokkii itse itseään...

  VastaaPoista
 6. Meillä tavaroiden tiputtelu kuuluu aamuiseen ruokkimiskoneen käynnistysrituaaleihin. Ensin rampataan nukkuvan/nukkuvinaan olevan henkilökunnan yli ja pöristään päin naamaa. Mikäli tämä ei tehoa, raavitaan vaatehuoneen ovea. Viimeinen ässä hihassa Oskarilla on isännän kellon pudottaminen yöpöydältä. Viimeistään tässä vaiheessa henkilökunta luovuttaa ja nousee ruokkimaan nälkäisen kissaraukkansa. Nuorena kollina Oskulla oli tapana paiskoa aamuyöstä keittiönkaapin ovia auki suutuspäissään. Tästä tavasta päästiin, kun pidimme kollille "unikoulua" eli periksi ei annettu eikä ruokaa kuppiin tipahtanut klo 4 aamuyöstä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!