Rankka ruokavalio

Aina ei elämä ole helppoa.


Joskus henkilökunta on ikävä ja tahallaan hankaloittaa ruokailua. Esimerkiksi laittamalla raksut munakennoon, jos on juuri niin ärsyttävän suppilomainen, että ne raksut pitää kaivaa sieltä yksi kerrallaan. Eppu ei aina jaksa vaivautua, mutta Mauno kyllä kikkailee mielellään.

Kommentit

 1. Kananmunakotelosta saa kissalle mukavan raksutehtävän. :)

  VastaaPoista
 2. Meil ei Musta tajunnu, että jos niitä ei saa kennosta suulla, pitää ottaa tassulla. Ajatelkaa! Onhan se nätti, mut ne aivot... huoh.

  VastaaPoista
 3. Onko kenno liisteröity lattiaan vai pelaako Mauno tosiaankin niin kiltisti sääntöjen mukaan, ettei kippaa koko pottia kerralla nurin ja haali voittoja kitaansa?

  VastaaPoista
 4. No eihän Korrekti-Mauno tietenkään mene ravistelemaan mitään rasioita. Ne noukitaan sieltä nokalla tai jos ei nokalla saa niin tassulla. Nätisti.

  VastaaPoista
 5. Meillä kokeiltiin tätä viime viikolla. Toinen kävi pari raksua nappaamassa ja kyllästyi. Toinen taas jaksoi riehua ja nappailla raksuja loputtomiin. :) Itse asiassa alkuun pidetiin kenno kiinni ja annettin kisujen itse avata herkkupaketti..siihen ei mennyt kauaa kun hurja bengali tunki päänsä läpi kennon rei'istä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!