Vuoden saldo


Henkilökunta tarttui Ifolorin joulutarjoukseen ja kokosi poikien vuoden kuvista kuvakirjan. Ei mitenkään erityisessä kronologisessa järjestyksessä, mutta sinne tänne lätkien. Tekstiä on vähän, pääosin kuvia.

Ajatus on että josko vaikka joka vuodesta saisi jatkossa kirjan tehtyä. Olisihan tämän voinut alusta asti aloittaa, mutta alkupään kuvamateriaali ei välttämättä ole painokelpoista noin laadullisesti. Nyt kuvat toistuivat pääosin hyvin, joissain kohtia Epun tummuuden kanssa on hieman ongelmia, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Onneksi tapana on pitää kamerassa oletusasetuksena isointa kuvakokoa, niin riittää painatukseen ihan kokosivun kokoisenakin.

Kirjan laatu on oikein hyvä ja se tuli sutjakasti parissa viikossa. Henkilökunta innostui kuvakirjoista sen verran että eilen lähti heti tilaukseen pari uutta, ei-kissa-aiheista tosin.

Kommentit

 1. Minä ole tehnyt myös näitä kirjoja! Ovat oikein mukavia muistoja. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Hieno idea, kun kerta ihminen osaa kuvatakin.

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihanalta näyttää. :) Aloin itsekin miettiä, että jos tekis omasta rakkaasta kollipojasta tällaisen ikävää lievittämään, hän kun asuu mun vanhemmilla 200 km päässä. Kuvien laatu saattaa olla ainut este tosin toteuttamisessa.

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka kiva kissakirja. Itse en ole älynnyt tehdä näitä kissoista, matkoista vain

  VastaaPoista
 5. Ihana idea! Tuollasenko viitsisi itsellekin aina kasata :)

  VastaaPoista
 6. Näitähän ovat muut tehneet jo vuosia (siis kuvakirjoja ylipäätään), meikäläinen pääsi vasta nyt matkaan...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?