Häkkieläin

Nyt ovat taas säät suosineet parvekeulkoilua ja iltaisin on ollut komeita tähystelykelejä kun aurinko on jo painumassa mailleen ja tuuli tyyntynyt. Silloin voi päivystää silmä kovana erilaisia tirppoja ja ohikulkevia koiraeläimiä ja joskus jopa satunnainen oravakin vilistää näkökentän ohi.
 

Apua! Auttakaa! Naapurit! Täällä on lumileoparti teljettynä häkkiin! Apua! Päästäkää vapaaksi! Hullu akka pitää vankina!


Juu, naapureille on myös tiedoteltu kuka täällä oikein asustaa... ja miten kamalaa on pienen kissanpojan elämä sisälle teljettynä.

Eppu on eniten nautiskellut siitä kun tulee pimeää, tai siis hämärää, ja pihalle laskeutuu lokkiparvi nokkimaan nurtsilta matoja. Ne tulevat joka ilta ja isona parvena. Pitävät kamalaa meteliä liikkeelle lähtiessään.

Kommentit

 1. Kaunis, niin kaunis Mauno! Ääntä ei voi nyt arvostella, mutta epäilen senkin olevan komea kuten tekstistä vähän olen ymmärtävänäni.

  VastaaPoista
 2. Mauno, ihana profiilikuva! Ja samoin tossa aiemmassa postauksessa Epusta. Komeita ootte!
  Pipsun ja Miirun Pirjo

  VastaaPoista
 3. Ääni on, noh, karjuntaa. Ei maukumista, ei miau, vaan ihan leopartikarjuntaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana lumileopardi. Parasta kyllä pitää noin kaunis(komea) tallessa häkin takana :)

  VastaaPoista
 5. Sattui sitten vähän äänekkäämpi kisu :-D Täällä meillä oon odotellut, oppiiko Ilona edes maukumaan, kun sen viestintä on vieläkin "i-i!".

  VastaaPoista
 6. Juu ei oo i-i täällä. Molemmat on aika "vokaalisia" halutessaan ja ihan eri tavalla, äänestä kyllä tietää heti kumpi on asialla.

  Mauno on enempi sellainen karjuja, tai sitten purputtaja, sellainen krrr-nau. Eppu osaa taas pienen piip, mäkätyksen (mmmäh) ja sitten hillittömän loilotuksen (oijoijoijoi tai loiloiloiloi).

  Vaikka maun luonnekuvaus niin lupaakin, kummankaan ääni ei juurikaan ole "pieni ja sointuva".

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?