Kala tuli kylään


Henkilökunta ilmeisesti helteestä höyrähtäneenä sortui poikkeamaan BR-leluihin ohi kulkeissaan ja ostamaan pojille useammassakin kissablogissa mainostetun robokalan. Ajatuksena oli paitsi viihdytys, myös se, että jospa pojat veden kanssa leikkiessään vaikka sattuisivat juomaan sitä, mikä olisi näin kuumalla hyväksi. Meillä kun ei kumpikaan pojista juo käytännössä koskaan, mikä taas johtunee siitä, että ovat täysin märkäruualla (raksuja saavat vain makupaloina).


Robokala siis toimii pattereilla ja lähtee veteen päästessään uimaan pöristen ja vilkuttaa valoa. Uintityyli muistuttaa hyvin paljon oikeaa kalaa ja voisi siksi kiinnostaa myös kissoja. Kyllähän se kiinnostikin, vaikkei siitä nyt suorastaan riemu revennyt. Epäilevää tuijotusta enemmänkin.Vähän sitä yritettiin täpätäkin, varovasti toki.


Eppukin vääntäytyi hetkeksi tuijottelemaan kaloja, kunnes totesi, että tylsää ja meni nukkumaan auringonläikkään. Se siitä hellekelin viilennysajatuksesta...


Kala jaksaa uida 4 min putkeen, sitten se hyytyy ja pitää nostaa kuivalle maalle, jossa hetken kuivuttuaan palauttaa virtansa ja on taas valmis uimaan seuraavat minuutit. Kahden kalan tarjouspaketti oli siis varsin oiva, toinen ottaa solea rantsupyyhkeellä ja toinen ui ja vaihto.


Tosin siinä pyyhkeellä loikoillessa voi joku monsteri tulla vähän täpyttelemään...


Kommentit

 1. Missä pidät kissojen vesikuppia? Meidän kissalle vesi maistuu parhaiten, jos vesikupin paikkaa vaihtaa. Ainakin erikoisemmista paikoista on parasta juoda. :D

  VastaaPoista
 2. Kaikenlaista on näiden vuosien aikana kokeiltu, nyt kippo on keittiön ikkunalaudalla. Jossain vaiheessa pojat söivät enemmän raksuja ja joivat kyllä silloin, joten kyse lienee ihan vain siitä että märkäruoka tyydyttää nestetarpeen. Pissavaivojakaan (Epun "olen mies, pissaan seisaaltani" -fiksaatiota lukuunottamatta) ei ole kummallakaan ollut.

  VastaaPoista
 3. :-D Tässä on _huomattavasti_ enemmän mielenkiintoa kuin mun karvatassuilla, hyvä Mauno ja Eppu! Kokeilin varmaan liian helteisenä päivänä, jolloin kissat täsmälleen lojuivat paikallaan tai sitten vain se juominen kiinnosti. Kalat ovat saaneet olla vielä ihan rauhassa. Kokeilen uudestaan syksyllä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä nämä sinun kuvasi vaan ovat upeita - ja Epun ja Maunon ilmeet paljonpuhuvia;)
  Meidän Viiru juo vetta vain korkeasta Cocacolalasista; minulla on aina itselläni vesilasi vierellä ja huomasin, että Viiru kävi siitä varkain juomassa joten laitoin sille oman lasin. Välillä niitä on kaksikin - yksi keittiön ja yksi olohuoneen pöydälle. Ja nimenomaan pöydällä - lattialla olevista kipoista ei vesi maistu;)

  VastaaPoista
 5. Voi mitkä ilmeet! Kalat pantiin hankintalistalle jo kauan sitten, mutten muista koskaan kaupoilla :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia kaloja tuijottavasta Epusta!

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä, kamut. Hetken hurmaa, ei sen enempää. Mut teillä on kyllä ammattimaiset kuvat blogissa! Kelpaa kissankin katsoa. Rispekkii.

  VastaaPoista
 8. Meille kelpaa parhaiten henkilökunnan vesilasi yöpöydällä. Tästä on päästy kompromissiin, jossa vierekkäin on henkilökunnan lasi ja ronttien kuppi.

  VastaaPoista
 9. Hienot robokalat. Pitäisikö meidänkin...? :)

  VastaaPoista
 10. Mutta kyllä kannatti kalat hankkia, kun sait näin mainioita kuvia! :D Epun ilme ♥ ja Maunon eleganssi ♥

  VastaaPoista
 11. Täällä kiitellään kuvakommenteista. Pitkästä aikaa jotain actionkuvia ainaisten pönötysten ja nukkukuvien sijaan... vähän kyllä alkoi kaipaamaan sellaista kuvausmonttua lattiaan, kun maatenkaan ei päässyt tarpeeksi alas, mutta onneksi tuuletin huusi selän takana ja helpotti raskasta työtä.

  VastaaPoista
 12. Voi jestas miten epäilevät ilmeet :D Mahtavat fisut löysit!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?