Rosvo-Roope

 

Maunon poistettu yläkulmuri on parantunut ilman ongelmia, tai siis poistopaikka, mutta koordinaatio huulissa ei aivan pelaa. Kun yläkulmuri puuttuu, jää alakulmuri usein ylähuulen päälle. Siihen onkin kulunut pieni karvaton paikka, missä hammas hinkaa huulta.


Maunoa asia ei tunnu vaivaavan, huuli voi olla rutussa pidempäänkin eikä se näytä tuntevan tarvetta korjaamiselle. Ilmeisesti tuo karvaton paikka siis ei ole mitenkään arka tai kipeä, vain kulunut karvattomaksi.


Onhan se tietysti aika räyhäkkään näköistä, varsinkin noin muuten neitimäiseltä pojalta, mutta kieltämättä tulee vähän sellainen tunne että "eikö se nyt yhtään vaivaa?".


Ilmeisesti ei. Ja kun tekohampaitakaan ei taideta kissoille tehdä niin ei kai tässä muu auta kuin antaa asian olla. Toivottavasti jos joskus vielä hammas katkeaa ja joudutaan poistamaan, se olisi tuo saman puolen alakulmuri eikä toinenkin yläkulmuri, sitten olisi kyllä aika hassun näköistä.

Kommentit

 1. Kyllä sinä kieltämättä näytät vähän närkästyneeltä että mitä "sä siinä kuvaat".

  VastaaPoista
 2. Tulee Maunon ilmeestä mieleen kasari ja Billy Idol! Mauno rocks!

  VastaaPoista
 3. Ai kauheeta, Billy Idol. Henkilökunnalla taitaa vieläkin olla kaapissa se vinyylilevy missä on se kullanvärinen tausta ja irvistys. Huhhuh.

  VastaaPoista
 4. On kyl aika kovan näköinen kaveri.

  (tsih!) Mut pussaisin!

  VastaaPoista
 5. Hih, nää on niin mainioita kuvia, et näihin sais vaikka mitä puhekuplia liitettyä. Niiku "You talkin to me?"

  VastaaPoista
 6. Moikka!

  Mistä syystä Maunolta riipaistiin yläkulmuri pois? Meillä on toiselle kissalle annettu tuomio toisesta alakulmurista hammassyöpymän vuoksi ja mamma on tietysti sydän syrjällään kissan pärjäämisestä ilman kulmuria. Ilmeisesti Maunollakin kaikki sujuu hyvin eikä hampaan poistamisesta ole mainittavaa haittaa ollut?

  VastaaPoista
 7. Moikka,
  kulmurista oli katkennut päästä pari milliä, ilmeisesti johonkin kolhaissut, ja siitä oli avoin kanava juureen, eli mahdollinen tulehdusreitti. Tämän vuoksi lääkäri suositteli poistamista, jottei tulisi tulehdusta, joka voi olla vakava mennessään leukaluuhun.

  Sisäkissalle ei ole mitään ongelmia kulmurin poistosta, se pärjää vallan hyvin ilmankin, ainoa on tuo visuaalinen haitta, joka on no, hassua vaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!