Riips raaps

Liekö sitten säiden kylmenemisen ja keskuslämmityksen tehostumisen vai minkä, mutta meillä on taas rapsittu. Mauno raapii otsaa ja silmänpieliä, Eppu nuolee edelleen vatsaansa. Kortisonikaan ei meinaa oikein tehota kummallekaan.


Ruoka on sitä perusnormaalia, mitä on suurinpiirtein vuosia syöty, paitsi nyt taas pakettia odotellessa (miksei sitä voi koskaan tilata ajoissa?!?) on syöty vähän lähikaupan Latzia ja Shebaa (aineksia valikoiden eli ei niistäkään osteta lohta, lammasta jne mitkä selkeinä allergialistalla, mutta kun suuressa osassa ainesluettelo on tyyliin "eläinperäisiä aineksia" niin minkäs teet...), mikä varmaan on osasyynä Maunon rapsintaan. Ja kakka haisee.

Muutenhan meillä on pojat ikänsä olleet perusterveitä ja lääkärissä on käyty vain rokotuksilla ja hammashommissa (kivenpoisto ja Maunon tapaturmaisesti murtunut kulmuri, ei hammassairauksia), mutta nämä allergiset kutinat ovat rassanneet molempia koko ikänsä. Kurjaa, muttei onneksi hengenvaarallista.

Kommentit

 1. Nyt täytyy vain toivoa, että ruokalähetys tulee pian ja että kutinat sen myötä taas rauhoittuisivat!

  VastaaPoista
 2. Meillä pöhisee ilmankostuttimet, talvi ja kuiva sisäilma saa Annin ihon ainakin kutisemaan, saa jopa minun ihoni korpuksi. :(

  VastaaPoista
 3. Meillä ei ole vielä pistetty pöhisemään, kun henkilökunta on ajatellut, että nyt on ollut niin kosteat kelit muutenkin, kun ei pakkasta ole vielä ja vettä sataa. Mutta kai se pöhistin pitää pistää hommiin.

  VastaaPoista
 4. Mä laitoin jo marraskuussa, saa nähdä millasessa pulassa ollaan kun tulee kunnon pakkaset. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!