Unikaveri

Henkilökunnan vetäytyessä höyhensaaria kohti Mauno on yleensä kömpinyt kainaloon ja yhdessä olemme lukeneet hetken tai toisenkin kirjaa ennen nukahtamista. Yleensä Mauno on sitten häipynyt joko ennen tai pian jälkeen unentulon. Nyt Eppu on kuitenkin viimeisen kuukauden aikana ottanut Maunon paikan ja tullut henkilökunnan kainaloon. Epun tapaan kainalo ei ole tarpeeksi lähellä, vaan päälle pitää asettautua. Toisin kuin Mauno, Eppu myös jää nukkumaan viereen ja on siten vaihtanut jalkopään henkilökunnan vyötärön tienoille. Osan öistä myös Mauno on nukkunut samassa kasassa, joten lämmintä on piisannut.


Välillä on jouduttu keskellä yötäkin hieman neuvottelemaan siitä kuka tarvitsee peittoa ja kenellä on jo turkispeite. Tuplaleveä peitto on ollut myös harkinnassa, koska neuvottelut eivät aina ole päätyneet henkilökunnan hyväksi. Katsellaan nyt ensin miten pysyvä vaihe tämä kainalokyhnäys on.

Kommentit

 1. Voi herttisleijaa mikä ihana uninen kisu <3 Mulla on yleensä yksi jalkataipeissa ja toinen kainalossa, tai yksi selän päällä ja toinen pään päällä... tai... :D

  VastaaPoista
 2. Heh :-), teillä on suuret suosionosoitukset meneillään, kun _molemmat_ kissat haluaa nukkua vieressä.

  VastaaPoista
 3. hieno torahammastyyppi :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti maxituplaleveä peitto vaikka ei senkään jälkeen ole takuita, että siitä riittäisi huoltojoukoille ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!