Sillä aikaa kun

Henkilökunta on aika vähän ollut viime aikoina paikalla valoisaan aikaan, joten ei ole kuvia eikä oikein muutakaan kerrottavaa poikien elämästä tänne blogiin. Jotain on kuitenkin tullut napattua kännyllä tuonne henkilökunnan omaan Instaan (ei julkinen), joilla voi nyt ehkä vähän nostaa jotain valkoista lippua, että kyllä me hengissä täällä ollaan vaikka hiljaista pitääkin.

Pojat toivovat maailmaan rauhaa ja rakkautta.Paitsi rauha on suhteellinen käsitys ja kotona saa riehua. Tämä oli näky eräs päivä kun henkilökunta tuli kotiin. Ei kyllä tullut ihan yllärinä, koska avainta lukossa kääntäessä kuului sisältä kovaa ryskettä. Joko siellä oli juuri ralli meneillään tai sitten Eppu heräsi päikkäreiltä Pesäpuun katolta ja pomppasi hieman kovalla vauhdilla alas. Ainakin häntä oli epäkunnossa, kun henkilökunta pääsi sisään asti.


Taas oli laatikkopäiväkin. Parasta oli kun ruuat oli purettu kaappeihin ja sai myllätä laatikkopinossa ja riehua kaverin kanssa. Saksalaiset osaa toimittaa parhaat pelivälineet leikkeihin.


Jos vaikka joku päivä taas joskus olisi valoakin... enää noin kuukausi ja alkaa päivä pitenemään. Muka. Lunta ei henkilökunta toivo (yäk), mutta toisihan se toki valoa.

Kommentit

 1. Sydänpissi! Kaverit osaa! ..tai ainakin yks kaveri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma tarvitsee lisää sydänpissaa. Pees and love!

   Poista
 2. Sydänpissi teilläkin, hienoa! Meilläkin Sofi teki sellaisen taas eilen. Olisiko sekin rauhan ja rakkauden toivomus.

  VastaaPoista
 3. Sydänpissi :3

  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/
  ~ voisithan käydä katsomassa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!